Keşke erken görseydim hocamYukarıda yazdığım gibi yaptım. Beklemek kaldı.
İndirme önbelleğini temizlerken ve indirme bölgesini değiştirirken Steam'i yeniden başlattım sonuç olarak. İşe yaraması lazım yani.Muhtemelen bu indirmenin sonunda da aynı sorunu yaşayacaksınız. En azından orada işinize yarar diye düşünüyorum.
İndirme bölgesini değiştirdim, kütüphaneyi onardım, indirme önbelleğini temizledim ve oyunu kaldırdım. Şimdi tekrar indirmeye koydum.Hocam çözebildiniz mi?
İndirme önbelleğini temizlerken ve indirme bölgesini değiştirirken Steam'i yeniden başlattım sonuç olarak. İşe yaraması lazım yani.
Steam tamamen kapanmıyor bu şekilde, yeniden başlatıyor kendini. Belki de bu yüzdendir, bilemiyorum. Tekrar sorun yaşarsanız denersiniz. İyi Sosyaller.
Bir de hocam internette birisi şöyle bir çözüm yazmış-
Eğer Steam'de indirme/açma işlemi sürekli %99'da takılıyorsa, indirme ayarlarına gidin > Steam kütüphane klasörleri > klasörü onarın ve ardından oyunu tekrar indirin.
Hocam onarma yaptıysanız büyük ihtimal olmuştur olmazsa yine yazarsınız iyi oyunlar.
Dead Cells direkt indi.Sadece Elden Ring’de mi oluyor herhangi bir oyunda mı? Düşük depolamalı bir oyun ile test edin bence.
Steam tamamen kapanmıyor bu şekilde, yeniden başlatıyor kendini. Belki de bu yüzdendir, bilemiyorum. Tekrar sorun yaşarsanız denersiniz. İyi Sosyaller.
Yapmadan önce, buradan dosyanin yedegini al.Eki Görüntüle 2231571
Yine başladık beylerŞu Steam'i kapatma olayı görev yöneticisinden oluyor değil mi? Öyle yaparsam indirme silinip baştan başlamaz mı?
Eki Görüntüle 2231571
Yine başladıkŞu Steam'i kapatma olayı Görev Yöneticisi'nden oluyor değil mi? Öyle yaparsam indirme silinip baştan başlamaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.