Steam İndirme bir süre sonra kb/s değerine düşüyor

efekbc

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gündür Steam'den F1 23 oyununu indirmeye çalışıyorum ancak 2-3 GB indikten sonra indirme hızı birden kb/s'lere düşüyor. Aynı zamanda disk kullanımı da 0 oluyor. Gece açık bırakıp indiremiyorum. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-10 153816.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-10 153816.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Ekran görüntüsü 2024-08-10 154844.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-10 154844.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 61
indirme hızın normalde yüksek mi çünkü internete bağlı bende aynı sorunları yaşıyorum internetim kötü olduğu için

Birkaç gündür Steam'den F1 23 oyununu indirmeye çalışıyorum ancak 2-3 GB indikten sonra indirme hızı birden kb/s'lere düşüyor. Aynı zamanda disk kullanımı da 0 oluyor. Gece açık bırakıp indiremiyorum. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Diskinizde yeterince boş alan var mı? Aynı anda arka planda başka bir indirme işlemi olup olmadığını kontrol edin.

indirme hızın normalde yüksek mi çünkü internete bağlı bende aynı sorunları yaşıyorum internetim kötü olduğu için
normalde sabit 2.1 2.2 ile indiriyor. ama bir kaç gb indikten sonra birden 40 kb/s oluyor. Aynı zamanda disk kullanımı da 0 oluyor.

Diskinizde yeterince boş alan var mı? Aynı anda arka planda başka bir indirme işlemi olup olmadığını kontrol edin.

150 GB boş alan var hocam. Arka planda Steam harici indirme yapan bir şey açık değil.

Disk hızı yetişmiyor, SSD sorunu çözer.

Steam'den oyun indirirken paketler halinde iniyor, bir paket indikten sonra onun extract işlemi sırasında hız düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı