Steam İndirme hızı çok düşük

Lentro1

Femtopat
Katılım
29 Mart 2023
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhaba. Ben Steam'ın bütün internetimi kullanmasını istiyorum çünkü ben önceden 2 MB hızla indirirken şimdi en fazla 900 KB hızla indiriyorum. Bu durum cidden beni üzüyor ve Steam benim internetimi çok az kullandığı için oyunları da daha az hızla indiriyor. Ben Steam'den oyun indirirken Discord'dan mesaj atabiliyorum ve resim yollayabiliyorum. Böyle olmaması lazım ve bütün internet hızımı Steame aktarmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi bilenler söyleyebilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • image.png
    image.png
    349,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam genelde bütün internet hızınızı kullanır. Ama kullansa bile discord mesajı ve resim yollanabilir zaten. :) Muhtemelen Wifi'dan uzak bir yerdesiniz ve az çekiyor, hız düşüyor o yüzden. Hız testi yaptığınızda kaç alıyorsunuz? Kablo ile bağlayarak denediniz mi?
 
Speedtest'te hız testi yapar mısınız? Bir şey indirirken başka bir yerde sorun yaşamanız istenilen bir durum değildir.
 
Speedtest'te hız testi yapar mısınız? Bir şey indirirken başka bir yerde sorun yaşamanız istenilen bir durum değildir.

İnternet Speedtest yaptım ve 7.2 gösteriyor buna rağmen Steamdan 800 KB alıyorum

Steam genelde bütün internet hızınızı kullanır. Ama kullansa bile Discord mesajı ve resim yollanabilir zaten. :) muhtemelen Wi-Fi'dan uzak bir yerdesiniz ve az çekiyor, hız düşüyor o yüzden. Hız testi yaptığınızda kaç alıyorsunuz? Kablo ile bağlayarak denediniz mi?

Eskiden indirince Discord falan mesaj atamıyordum ve 2 MB hız ile indiriyordum bu sorun birkaç hafta sonra olmaya başladı.
 

Dosya Ekleri

  • image.png
    image.png
    36 KB · Görüntüleme: 26

Geri
Yukarı