İndirme hızı nasıl yükseltilir?

Doğrudur hocam fakat bizim bu ödediğimiz paralara 10 20 kat daha hızlı internet sağlayan firmalar var fakat ben şu an geçemiyorum çünkü tahaaütüm var kısacası kazıklanıyoruz. Sizin hangi firma?
Türk Telekom. Bence boş verin 10-20 kat fazla hızı. 1mbps hızla hayatta kalmaya çalışan biri olarak bence mükemmel değerler. Tabi biraz benim fakirliğimden de kaynaklı bir durum. 100mbps kullanan biri sizin değerlerinize kötü diyebilir
 
Türk Telekom. Bence boş verin 10-20 kat fazla hızı. 1Mbps hızla hayatta kalmaya çalışan biri olarak bence mükemmel değerler. Tabi biraz benim fakirliğimden de kaynaklı bir durum. 100Mbps kullanan biri sizin değerlerinize kötü diyebilir.

Bizimki de kötünün iyisi sizde durum daha vahim doğru diyorsunuz :)
 
Herkese selamlar. Sizce indirme hızımı nasıl yükseltebilirim? Aşağıda gördüğünüz internete sahibim. Steam'de en fazla 1.3 MB/s görüyorum. Bu hızın kendi internetime göre normal olduğunu biliyorum. Ama bir istikrarsızlık var. Yani sabit 1.3 göremiyorum. Bazen 1.3 iken 10 saniye geçmeden 200-300 KB/s'lere düşüyor. Bazen Bytes/s bile görüyorum ve 30-40GB'lik oyunlar için yıllar veriyor. Aynı şekilde oyun oynarken pingim 70-80 iken bir anda 900'lere fırlıyor.

İnternetim Wi-Fi adaptörüyle bağlı ve bilgisayarıma uzak. Yakın bir yere koyarsam ve kabloyla bağlarsam bu sorunu çözebilir miyim? Bunun dışında önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1066885
İnternet download manager. Fakat 30 gün deneme süresi veriyor. Cracklisi için p2p sitelere bak ya da satin al
 
Telefondan modemin yanına gidip hız testi yaptım. 10Mbps çıktı. Yani pc modemin yanında olsaydı 10mbps hız alacaktım. Bir de kabloyla bağlarsam çok çok iyi hızlar alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı