Infinix GT20 Pro vs POCO X6 Pro vs Samsung S22 vs Xiaomi 13T

BELERM

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum Redmi Note 13 Pro Plus değiştirmek istiyorum. Aklımda birkaç telefon var ama kafam karışık. Sizlerden de bir öneri alayım dedim. PUBG oynuyorum ve kamerasında iyi olmasını isterim.
Aklımdaki telefonlar:
-Infinix GT20 Pro.
-POCO X6 Pro.
-Samsung S22.
-Xiaomi 13T.
Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG oynuyorsan poco X7 Pro bakabilirsin 120 FPS desteği var yurt dışı cihaz düşünürsen 14T Pro derim.

Infinix GT20 Pro.
-POCO X6 Pro.
-Samsung s22.
-Xiaomi 13T.

Bu dört cihazda mantıksız fiyatlara satılıyor dediğim cihazlara bakın.

PUBG oynuyorsan poco X7 Pro bakabilirsin 120 FPS desteği var yurt dışı cihaz düşünürsen 14T Pro derim.

S22'nin fiyatı gayet iyi. Pek verimli bir işlemciye sahip olmasa da sürekli oyun oynanmıyorsa tatmin edecek bir cihaz. Kamera da istediğini söylemiş ve kamerada S22 X7 Pro'dan çok daha iyi bir telefon.

İşletim sistemi olarak One UI çok optimize çalışıyor. S22 güzel telefondur, kamerasıda iyidir fakat çok ısınıyor. Oyun oynarken bu durum canınızı sıkabilir. POCO'nun kameraları iyi değil diğerleri hakkında bir fikrim yok.

PUBG oynuyorsan POCO X7 Pro bakabilirsin 120 FPS desteği var yurt dışı cihaz düşünürsen 14T Pro derim.

Zaten alacağım cihaz büyük ihtimalle yurt dışı olacak.

S22'nin fiyatı gayet iyi. Pek verimli bir işlemciye sahip olmasa da sürekli oyun oynanmıyorsa tatmin edecek bir cihaz. Kamera da istediğini söylemiş ve kamerada S22 X7 Pro'dan çok daha iyi bir telefon.

Yani günde 1 2 saat hafta sonu ise günde 6 saat kadar oynarım ortalama sizce alınır mı?

Zaten alacağım cihaz büyük ihtimalle yurt dışı olacak.

Yani günde 1 2 saat hafta sonu ise günde 6 saat kadar oynarım ortalama sizce alınır mı?
PUBG oynayacaksaniz S22 hem pil performansi hem de termal performansiyla muhtemelen memnun etmeyecektir bu kadar fazla oyun sureleriyle. Surdurulebilir performansi da pek iyi degil. Yurt disi daha iyi modellere bakin.

Yurt dışı S23 Ultra belki S24 Ultra bulabilirseniz sizin için daha iyi olur hocam.

PUBG oynayacaksaniz S22 hem pil performansi hem de termal performansiyla muhtemelen memnun etmeyecektir bu kadar fazla oyun sureleriyle. Surdurulebilir performansi da pek iyi degil. Yurt disi daha iyi modellere bakin.

Pil performansı çöp bir telefon oyun falan oynanmaz o telefonla.

Eee peki dediğim koşullarla ne önerirsiniz?

Redmi 13 plusı neden değiştirmek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…