E EmirhnBey Femtopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Merhaba, 1 yıldır Infinix Zero 8I kullanmaktayım. Hala Android 10 ve xos 7.0 kullanmakta. Henüz hiçbir güncelleme gelmedi, araştırıyorum bir sonuç bulamıyorum. Kullanıcılar veya bilgisi olanlar manuel olarak sürümü nasıl yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
Merhaba, 1 yıldır Infinix Zero 8I kullanmaktayım. Hala Android 10 ve xos 7.0 kullanmakta. Henüz hiçbir güncelleme gelmedi, araştırıyorum bir sonuç bulamıyorum. Kullanıcılar veya bilgisi olanlar manuel olarak sürümü nasıl yükseltebilirim?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Bu tür firmalar güncelleme olarak iyi markalar değil. Bu nedenle bilinmedik marka cihaz alırken iki kere düşünmek gerekiyor.
Bu tür firmalar güncelleme olarak iyi markalar değil. Bu nedenle bilinmedik marka cihaz alırken iki kere düşünmek gerekiyor.