Ingenity Pro V2 R5 7500X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

7500x3D yazınca fiyat çok gözükmüştü benim hatam. Gaming gecesi diye uyguna düşmüş sanırım 7800x3D için iyi fiyatmış.

Sağlık olsun.

7500x3D yazınca fiyat çok gözükmüştü benim hatam. Gaming gecesi diye uyguna düşmüş sanırım 7800x3D için iyi fiyatmış.

1764425685431.png

Buna ne dersin kral sonradan RAM'i 2 Dual yaparım i nasıl sence ama parçalara dikkat et ondan dolayı bir tık tuzlu değer mi ne dersin. (64.5k)

Son düzenleme:
Vallahi hocam daha dur bakayım falan demeyeceğim ben bakana kadar bu da biter vicdan azabından biterim. Donanımsal olarak iyi gözüktü artık fiyatı da normaldir diyelim.

Vallahi hocam daha dur bakayım falan demeyeceğim ben bakana kadar bu da biter vicdan azabından biterim. Donanımsal olarak iyi gözüktü artık fiyatı da normaldir diyelim.

Hocam bakabilirsiniz buraya atmam benim tercihim yani vicdan azabı konusu yok 😀

Tamamdır teşekkürler ben bu arada ben İtopya'da 5070 en düşük fiyat yapıp özelleştirdim ve İncehesap İtopya olursa iyi olur eyvallah.

Hocam biraz baktım da bütün sitelerde opsiyonlar çok farklı İtopya'daki bu sistemin opsiyonu iyi tek aklıma takılan seçtiğiniz kasadaki PSU gen 5 mi ki acaba? Ekran kartı gen 5 çünkü. Dönüştürücü falan kullanmamak en sağlıklısı.

Tek tek toplamaya da bakabilirim isterseniz ama size hazır daha mı uygun?

Hocam biraz baktım da bütün sitelerde opsiyonlar çok farklı İtopya'daki bu sistemin opsiyonu iyi tek aklıma takılan seçtiğiniz kasadaki PSU gen 5 mi ki acaba? Ekran kartı gen 5 çünkü. Dönüştürücü falan kullanmamak en sağlıklısı.

Tek tek toplamaya da bakabilirim isterseniz ama size hazır daha mı uygun?

Hazır daha uygun evet ve.
https://www.itopya.com/corsair-3500...empered-glass-siyah-atx-mid-tower-kasa_u30001 bu kasa uyumlu mudur? Bir de sence bu sistemi bu fiyata alayim mi, çünkü zam gelecek diyorlar elimi çabuk tutuyim. (bir de Ryzen 5 9600X'ten memnun kalırım değil mi )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı