Ingenity Pro V2 R5 7500X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

Bakıyorum hocam bu modelde gen 5 olduğunda dair net bir şey bulamadım. Garantiye almak istersen Vento VG22al veya Vento VG4202FLa alın. Muhtemelen CX750 falan vardır içinde gen 5 olsa kesin yazarlardı.

Hmm kasa hoşuma gitmiştide görünüşü ondan dolayı bunu tercih etmek istemiştim.
Gen5 olmadığı kesinmi ya da nasıl öğrenebilirim? ve birde işlemci hakkında bilgin varmı teşekkürler

Hmm kasa hoşuma gitmiştide görünüşü ondan dolayı bunu tercih etmek istemiştim.
Gen5 olmadığı kesinmi ya da nasıl öğrenebilirim? Ve bir de işlemci hakkında bilgin var mı teşekkürler.

İşlemci ortalamada %10-15 daha iyi sayılır 7500F e oranla. Fiyatı düşürmek istersen 7500F de seçebilirsin. Gen 5 olup olmadığını araştırarak öğrenebiliriz ancak 850 watt modelinin gen 5 olduğunu açık açık yazmışlar bunda öyle bir şey göremedim fiyat farkı da 850 watt olanla oldukça büyük. Daha ucuz bir model koyduklarını düşünüyorum bu yüzden. Vento VG4202FLa görsel olarak idare eder mi sizi?

İşlemci ortalamada %10-15 daha iyi sayılır 7500F e oranla. Fiyatı düşürmek istersen 7500F de seçebilirsin. Gen 5 olup olmadığını araştırarak öğrenebiliriz ancak 850 watt modelinin gen 5 olduğunu açık açık yazmışlar bunda öyle bir şey göremedim fiyat farkı da 850 watt olanla oldukça büyük. Daha ucuz bir model koyduklarını düşünüyorum bu yüzden. Vento VG4202FLa görsel olarak idare eder mi sizi?

Ya bir inceleme videosu bulamadım kasa hakkıdna pek anlayamadım gerçekte nasıl durduğunu bir de hocam dediniz ya PSU gen5 değil olmazsa ne oluyor fark nedir?

Ya bir inceleme videosu bulamadım kasa hakkıdna pek anlayamadım gerçekte nasıl durduğunu bir de hocam dediniz ya PSU gen5 değil olmazsa ne oluyor fark nedir?

Ekran kartınızda PCI-e 5.0 girişi mevcut. O da gen 5 PSU da bulunuyor. Bulunmazsa dönüştürücü gerekiyor. Dönüştürücü de ne kadar sağlıklı olur emin değilim.

61fKnejLByL.jpg

Aynı şuna benzeyen bir şey gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı