Ingenity Pro V2 R5 7500X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

@Faruk77 CX750'dir PSU muhtemelen. Giriş seviye bir PSU. Sisteme yeterli gelir. Dönüştürücü ile sorun çıkmaması lazım.

Dönüştürücü mevzusunda çok bilgili değilim bu yanma olayları falan çok patlak verince güvenemedim yine bilgilendik eyvallah.

Direk kasayı atayım hocam yorumlarsa sevinirim çünkü o şekilde almayı planlıyorum https://www.itopya.com/corsair-3500...empered-glass-siyah-atx-mid-tower-kasa_u30001 @yusuf7878
Eki Görüntüle 2612998

Bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Rica ederim bu şekilde alın o zaman. Daha güncellenecek bir şey yok gibi.

Dönüştürücü mevzusunda çok bilgili değilim bu yanma olayları falan çok patlak verince güvenemedim yine bilgilendik eyvallah.

En fazla kabloda ısınma yaşanır. O da dönüştürücünün kablo başına amper miktarını düzgün ayarlayamamasından olur olacaksa.

En fazla kabloda ısınma yaşanır. O da dönüştürücünün kablo başına amper miktarını düzgün ayarlayamamasından olur olacaksa.

Peki sence sistem nasıl oldu şık durur diye düşünüyorum performans olarak da kuvvetli gibi yorumlarsan sevinirm teşekkürler sipariş vereyim Kısmetse F/P oldu gibi diğer sitelerdeki fiyatlara bakarsak ve zam geleceği için... 😀

Peki sence sistem nasıl oldu şık durur diye düşünüyorum performans olarak da kuvvetli gibi yorumlarsan sevinirm teşekkürler sipariş vereyim Kısmetse F/P oldu gibi diğer sitelerdeki fiyatlara bakarsak ve zam geleceği için... 😀
İyi duruyor. Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı