İngiliz Dili ve Edebiyatı nasıl bir bölüm?

Fetszzy

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aklımda hala bir sürü soru var. Ve bu bölümden memnun kalır mıyım bilmiyorum.

Bölümü okurken çok bırakan var kitap okumuyorsanız edebiyata ilginiz yoksa memnun kalmazsınız.

Edebiyata ilgim var, o kadar zorlanacağımı sanmıyorum ama zorlanma ihtimalim az da olsa var. Ve bu bölümden mezun olunca ne yapacağım?

Edebiyata ilgim var, o kadar zorlanacağımı sanmıyorum ama zorlanma ihtimalim az da olsa var. Ve bu bölümden mezun olunca ne yapacağım?

Formasyon alıp öğretmenlik yapabilirsiniz, akademik kariyer yapabilirsiniz, çevirmenlik yapabilirsiniz ama ingiliz dili edebiyatına özel bir meslek yok bu bölümü bitiren kesin şunu olur gibisinden kısaca bu tarz alanlarda çalışabilirsiniz. Sizin hedefiniz öğretmen olmaksa öğretmenlik bölümü seçmenizi tavsiye ederim.

Merhaba @Fetszzy. İngiliz Dili ve Edebiyatı kolay bir bölüm değil ama Pedagojik Formasyon ile İngilizce Öğretmeni olunabiliyor veya özel sektörde İnsan Kaynaklarında çalışma imkânı var diye biliyorum. Tercih yaptınız mı?

Hayır daha yapmadım 12. sınıfa geçtim.

Ben ide mezunuyum. Zevkli bir bolum ama bitirene kadar anam agladi. Zorlugu cok fazla. Yine de bana cok sey katti diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…