İngilizce bölüm avantajları ve zorlukları

Stailen

Hectopat
Daha fazla  
İngilizce bölümlerde derslerin dahi İngilizce işlendiğini duydum, öncelikle bunun doğru olup olmadığını sormak isterim. Bunun öğrencilere katacağı eminim ki çok şey vardır, peki zorluk seviyesi nasıl? İngilizce bölüm okuyan varsa tecrübelerini almak isterim, şimdiden teşekkürler.

İngilizce bölümlerde derslerin dahi İngilizce işlendiğini mi duydun? İngilizce bölüm deyince aklında ne canlanıyorda dahi diyorsun?

Okuldan okula zorluk değişir. Gözlemlediğim kadarıyla özellikle özel okullar tavuk yolma politikalarını hazırlık sınıfı üzerinden yürütüyorlar. Bundan dolayı olsa gerek bana hazırlık muafiyet sınavı bölüme göre daha zor geldi.

Üslubunu yumuşatmanı tavsiye ederim, bilmediğimden soruyorum zaten.

Okuldan okula değişiyor diye biliyorum. Kimisinde Türkçe ve İngilizce karışık anlatabiliyorken hoca, kimilerinde ağızlarından asla Türkçe çıkmayan hocalar olabiliyor.

Sorunun cevabı evet ya da hayır. Hayır olduğunu varsayalım. Bölümün İngilizce olmasının İngilizce olmayan bölümlere göre farkı ne olacak?

Tüm derslerin İngilizce olup olmadığını anlamamıştım o kadar. Elbette İngilizce derslerin olacağını anladım fakat tüm derslerin dahil olup olmadığını kesinleştiremedim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…