İngilizce dilinde gelişmek

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.874
Daha fazla  
İngilizce dilinde dâhâ da gelişmek istiyorum, bunun için hangi yöntemi tercih etmem dâhâ mantıklı olur?
Kendimde gördüğüm eksikler; kelime haznem, konuşma deneyimi ve dildeki bazı kelimelere kulakta aşina olmamam.
Bunun için Online kurs mu almalıyım yoksa bir kurstan eğitim mi almalıyım?

En son tarafıma ziraat tarafından mail gelmişti, 31 Temmuz'a kadar bir Online kurs tarafından dil öğrenimimi geliştirebileceğim paketten bahsediyordu.
Online dil okulu diye bir site. 2 kur İngilizce eğitim + 2 ay konuşma kulübü olmak üzere 6 aylık süreç.

Elbette kendimi ifade edebileceğim kadar ve basit sohbetler yapabileceğim bir yere kadar dile hakimim ancak bu seviye benim için yeterli değil hâlâ pratikte eksiklerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya yazdım, eğer hiç bilmiyorsanız biraz gramer çalışın ama çok çalışmayın. Zaten yazdıklarımı yaptığında grameriniz oturacaktır.

@James Gosling Hocam neye güldunuz? Söyleyin biz de gülelim.

Son düzenleme:
Buraya yazdım, eğer hiç bilmiyorsanız biraz gramer çalışın ama çok çalışmayın. Zaten yazdıklarımı yaptığında grameriniz oturacaktır.

@James Gosling Hocam neye güldunuz? Söyleyin biz de gülelim.
Grameri tamamen salıp İngilizce öğrenme paradigmanızın saçmalığına.

Grameri tamamen salıp İngilizce öğrenme paradigmanızın saçmalığına.
Bütün gün farklı farklı kaynaklardan gramer çalışıp kafayı neden yorsun ki arkadaş? Gramere yeteri kadar çalışıldıktan sonra zaten benim orada yazdıklarımı yaparsa zaten çok iyi yerlere gelecektir. Niye kurslara boşa para versin ki? Ben ingilizceyi bu şekilde öğrendim. Gramer de çalıştım ilk başlarda ama bütün gün yok şu tense yok bu tense çalışmadım. Gittim ilk başlarda metinler okudum, ingilizce seviyelere uygun diziler izledim, kendi kendime konuştum. Bu şekilde öğrenilir İngilizce.

Bütün gün farklı farklı kaynaklardan gramer çalışıp kafayı neden yorsun ki arkadaş? Gramere yeteri kadar çalışıldıktan sonra zaten benim orada yazdıklarımı yaparsa zaten çok iyi yerlere gelecektir. Niye kurslara boşa para versin ki? Ben ingilizceyi bu şekilde öğrendim. Gramer de çalıştım ilk başlarda ama bütün gün yok şu tense yok bu tense çalışmadım. Gittim ilk başlarda metinler okudum, ingilizce seviyelere uygun diziler izledim, kendi kendime konuştum. Bu şekilde öğrenilir İngilizce.
Öğrendiğine dair herhangi bir sertifikasyon sağlandı mı TOEFL, IELTS vb. ? Öğrendiğini sanmışsın bence :).

Hocam zaten bu yıl üniversiteye gitmiyecek misin? İngilizceyi de hazırlıkta geliştirirsin. Boşuna kursa para verme.

Gramer mevzusunu aşalı çok oldu, bildiklerimden dâhâ fazlasını öğrenmek istiyorum o kadar. :)
Rehber niteliği olan bir yorum okumak istedim burada.

Bir resmiyet olmak zorunda mı, Kendi çapımızda geliştiremez miyiz? Siz galiba yazı, makaleler için olan akademik ingilizceden bahsediyorsunuz.
Öğrendiğine dair herhangi bir sertifikasyon sağlandı mı TOEFL, IELTS vb. ? Öğrendiğini sanmışsın bence :).
Amaca göre değişiyor sertifika-lisans mevzusu ama olursa dâhâ iyi olur demekte gerekiyor. :)

Hocam zaten bu yıl üniversiteye gitmiyecek misin? İngilizceyi de hazırlıkta geliştirirsin. Boşuna kursa para verme.
Geçenlerde etiket atmıştınız bir konuya yazamamıştım.
Bu sene benim mezum senemdi ve kötü bir yıl oldu hazırlık için. Yeri geldi bilmem ne dersine 5-6 saat çalıştığım oldu ama motivasyonum ve disiplinim olmadı düzenli ders çalışmak için.
YKS'ye girenlerin yarısını geride bırakarak EA'da 700K bilmem kaç yaptım. 😂
Ama pişman mıyım? Değilim. Eğlenceli ve stresli bir yıl oldu. 😇

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı