Daha fazla
İngilizce dilinde dâhâ da gelişmek istiyorum, bunun için hangi yöntemi tercih etmem dâhâ mantıklı olur?
Kendimde gördüğüm eksikler; kelime haznem, konuşma deneyimi ve dildeki bazı kelimelere kulakta aşina olmamam.
Bunun için Online kurs mu almalıyım yoksa bir kurstan eğitim mi almalıyım?
Elbette kendimi ifade edebileceğim kadar ve basit sohbetler yapabileceğim bir yere kadar dile hakimim ancak bu seviye benim için yeterli değil hâlâ pratikte eksiklerim var.
Kendimde gördüğüm eksikler; kelime haznem, konuşma deneyimi ve dildeki bazı kelimelere kulakta aşina olmamam.
Bunun için Online kurs mu almalıyım yoksa bir kurstan eğitim mi almalıyım?
En son tarafıma ziraat tarafından mail gelmişti, 31 Temmuz'a kadar bir Online kurs tarafından dil öğrenimimi geliştirebileceğim paketten bahsediyordu.
Online dil okulu diye bir site. 2 kur İngilizce eğitim + 2 ay konuşma kulübü olmak üzere 6 aylık süreç.
Online dil okulu diye bir site. 2 kur İngilizce eğitim + 2 ay konuşma kulübü olmak üzere 6 aylık süreç.
Elbette kendimi ifade edebileceğim kadar ve basit sohbetler yapabileceğim bir yere kadar dile hakimim ancak bu seviye benim için yeterli değil hâlâ pratikte eksiklerim var.
Son düzenleyen: Moderatör: