Hocam bilen birisi söylese olmaz mı? Çünkü yeni konu açmak için beklemem lazım baya.@332579 hocam siz en iyisi isterseniz bir konu daha açın güzel çeviri yapan site önerisi alın.
Hocam bilen birisi söylese olmaz mı? Çünkü yeni konu açmak için beklemem lazım baya.@332579 hocam siz en iyisi isterseniz bir konu daha açın güzel çeviri yapan site önerisi alın.
Betterdiscord kurup translate pluglinini kurabilirsin.
Hocam ayarlarına gittiğinizde pluglinin (EditPluglins adlı bir pluglin kurman lazım) çeviri kaynağını değiştirebiliyorsunuz.Hocam onu denedim de fark ettim ki o da Google çeviri gibi çeviriyor.
Her site makine çevirisi yaptığı için %100 güzel çeviren bir site yok.
@332579 üstte ne hakkında konuşuyordunuz?
Biz 1 ay önce Stardew Valley'in sunucusunda tanışmıştık. Her neyse işte o da gel oynayalım dedi. Bende bende olmadığını ve güvenli bir şekilde hangi siteden korsan indirebilirim dedim.
Anlamadım bana oyun mu alacak yoksa oyunu cracklemeye mi yardım edeceğim diyor anlamadım?Sırasıyla:
+ Seni unutmamak için ekledim lol.
- Neyi unutmamam için?
+ Kendimden bahsediyordum.
-Stardew Valley'i güvenli bir şekilde indirebileceğim bir site var mı?
+ Hayır hayır virüsler veya dolandırıcılık hakkında endişelenme. Seni eklemedim çünkü oyunu cracklemene yardım etmek istedim (?)
- Gerçekten mi?
+ Elbette, neden olmasın?
(Bazı yerleri değiştirdim. Çok mantıksız oluyordu yoksa.)
Acaba alacağını söylerken Steam'den mi bahsetmiş.Virüs'den falan endişelenme sana alacağım demeye çalışmış. Attığı bir şeyi falan bilgisayarınıza direkt yüklemeyin, virüslü vs olabilir.
Anlamadım bana oyun mu alacak yoksa oyunu cracklemeye mi yardım edeceğim diyor anlamadım?
Acaba alacağını söylerken Steam'den mi bahsetmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.