İngilizce Discord sohbeti çevirisi

Her site makine çevirisi yaptığı için %100 güzel çeviren bir site yok.

@332579 üstte ne hakkında konuşuyordunuz?

Biz 1 ay önce Stardew Valley'in sunucusunda tanışmıştık. Her neyse işte o da gel oynayalım dedi. Bende bende olmadığını ve güvenli bir şekilde hangi siteden korsan indirebilirim dedim. O da korsan indirmene gerek yok dedi. Fakat Google çeviri saçma çevirdiği için gerisini anlamadım.

Sırasıyla:

+ Seni unutmamak için ekledim lol.
- Neyi unutmamam için?
+ Kendimden bahsediyordum.
-Stardew Valley'i güvenli bir şekilde indirebileceğim bir site var mı?
+ Hayır hayır virüsler veya dolandırıcılık hakkında endişelenme. Seni eklemedim çünkü oyunu cracklemene yardım etmek istedim (?) Sana yarın alırım.
- Gerçekten mi?
+ Elbette, neden olmasın?

(Bazı yerleri değiştirdim. Çok mantıksız oluyordu yoksa.)

Biz 1 ay önce Stardew Valley'in sunucusunda tanışmıştık. Her neyse işte o da gel oynayalım dedi. Bende bende olmadığını ve güvenli bir şekilde hangi siteden korsan indirebilirim dedim.

Virüs'den falan endişelenme sana alacağım demeye çalışmış. Attığı bir şeyi falan bilgisayarınıza direkt yüklemeyin, virüslü vs olabilir.

Sırasıyla:

+ Seni unutmamak için ekledim lol.
- Neyi unutmamam için?
+ Kendimden bahsediyordum.
-Stardew Valley'i güvenli bir şekilde indirebileceğim bir site var mı?
+ Hayır hayır virüsler veya dolandırıcılık hakkında endişelenme. Seni eklemedim çünkü oyunu cracklemene yardım etmek istedim (?)
- Gerçekten mi?
+ Elbette, neden olmasın?

(Bazı yerleri değiştirdim. Çok mantıksız oluyordu yoksa.)
Anlamadım bana oyun mu alacak yoksa oyunu cracklemeye mi yardım edeceğim diyor anlamadım?
Virüs'den falan endişelenme sana alacağım demeye çalışmış. Attığı bir şeyi falan bilgisayarınıza direkt yüklemeyin, virüslü vs olabilir.
Acaba alacağını söylerken Steam'den mi bahsetmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı