Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #11 Oyunda Türkçe dublaj olsa bile İngilizce oyna.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 5 Eylül 2014 #12 Mert Mısırlı dedi: Oyunda Türkçe dublaj olsa bile İngilizce oyna. Genişletmek için tıkla... İşte deniyor öyle ama türkçe dublaj varken insan kopamıyor
Mert Mısırlı dedi: Oyunda Türkçe dublaj olsa bile İngilizce oyna. Genişletmek için tıkla... İşte deniyor öyle ama türkçe dublaj varken insan kopamıyor
fajQ Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #13 Omeglede takıl. En azından ingilizceyi nasıl öğrenmemen gerektiğini bizim Türklerden öğrenirsin. Son düzenleme: 5 Eylül 2014
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #14 fajQ dedi: Omeglede takıl. En azından ingilizceyi nasıl öğrenmemen gerektiğini bizim Türklerden öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Eksküz mi? Bence bir faydası olmayacaktır.
fajQ dedi: Omeglede takıl. En azından ingilizceyi nasıl öğrenmemen gerektiğini bizim Türklerden öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Eksküz mi? Bence bir faydası olmayacaktır.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 5 Eylül 2014 #15 Omegle ingilizce bilginizi öldürmek için iyi bir yer. Oyun oynayın. Mesela Left4 Dead2. Ben yabancılarla konuşup mesajlaşıyorum. Merak edip öğrendiğim çok şey oldu. Yanlış kurduğum cümlelerin düzgün halini gösterenler oldu.
Omegle ingilizce bilginizi öldürmek için iyi bir yer. Oyun oynayın. Mesela Left4 Dead2. Ben yabancılarla konuşup mesajlaşıyorum. Merak edip öğrendiğim çok şey oldu. Yanlış kurduğum cümlelerin düzgün halini gösterenler oldu.
Melodo Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 30 5 Eylül 2014 #16 İngilizceyi en iyi kursta öğrenirsin , illa evde öğrenmek için de bi seviyene göre bi gramer kitabıyla başlaman doğru olacaktır
İngilizceyi en iyi kursta öğrenirsin , illa evde öğrenmek için de bi seviyene göre bi gramer kitabıyla başlaman doğru olacaktır