İngilizce geliştirmek için oyun önerisi

Discord üzerinden herhangi bir oyun için takım aranıyor kısmından yazabilirsin. İngilizce öğreniyorum hem oynayacak hem sohbet edecek birisi lazım şeklinde tabii İngilizce olarak. Ben mesela bu şekilde 1 ispanyol 1 Amerikalı arkadaş edindim Amerikalı olan ile saatlerimiz pek uyuşmasa da arada beraber oyun oynuyoruz New York'tan falan bahsediyor bana işte sohbet ediyoruz bu tarz bir şey yapabilirsin.
 
Selamlar arkadaşlar İngilizce konuşabileceğim Online oyun arıyorum. CS, Valorant gibi sınırlı ve belirli diyalogların döndüğü oyunlar değil de daha çok durmadan karşımdakine rapor vermem gereken oyunları önerirseniz sevinirim.
Arma 3'ün İngilizce konuşulan Exile sunucularını tavsiye edebilirim. Biraz askeri kavramlar ağırlıkta tabii ama şehir içlerinde, vatandaşlarla çok güzel geyik sohbetler dönüyordu. Son oynadığım serverda bir portakal üreticisi-yetiştiricisi aynı zamanda da şehrin valisi rolündeki bir oyuncu RP icabı, tarımsal ilaçlamanın önemini anlattı bana 1 saat boyunca... :) Ben de oyunda taksiciydim. Maliyetlerden şikayet edip, benzin fiyatlarının düşmesi gerektiğini anlattım. Ayrıca geceleri can güvenliğimizden endişe ettiğimizi belirtmiştim. Garip ve komikti. Ama kullanılan vocab, gramer vs çeşitliliğini düşününce, çok yararlı olabilir pratik yapmanız adına. Aynı şekilde GTA'ın yabancı RP serverları mantıklı olabilir. Her telden saçmalayan ve farklı konularda konuşanlar bulabileceğiniz için epey değişik sohbetlere iştirak edebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı