sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #1 İngilizcem kötü. Telefondan ara sahneyi Türkçe altyazılı izleyip oynayabilir miyim?
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Mayıs 2021 #2 sakinolum dedi: İngilizcem kötü. Telefondan ara sahneyi Türkçe altyazılı izleyip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama verimsiz olur, farklı çözüm yöntemleri bulabilirsiniz. Ben de düşüneyim bari alternatif çözümler...
sakinolum dedi: İngilizcem kötü. Telefondan ara sahneyi Türkçe altyazılı izleyip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama verimsiz olur, farklı çözüm yöntemleri bulabilirsiniz. Ben de düşüneyim bari alternatif çözümler...
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 18 Mayıs 2021 #3 @Chloe Price.
Yennefer Sorceress Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.028 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 18 Mayıs 2021 #4 Oynanır. Evet önce oynayın sonra o an oynadığınız bölümlerin ara sahnelerini Türkçe altyazılı izleyin.
Oynanır. Evet önce oynayın sonra o an oynadığınız bölümlerin ara sahnelerini Türkçe altyazılı izleyin.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 Horizon Zero Dawn Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net İlk çıktığında konsollara özel olan oyun PC içinde çıkışını gerçekleştirdi. Açık Dünya Aksiyon oyunu www.turkce-yama.net
Horizon Zero Dawn Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net İlk çıktığında konsollara özel olan oyun PC içinde çıkışını gerçekleştirdi. Açık Dünya Aksiyon oyunu www.turkce-yama.net
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #6 aLyX3N dedi: Horizon Zero Dawn Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net İlk çıktığında konsollara özel olan oyun PC içinde çıkışını gerçekleştirdi. Açık Dünya Aksiyon oyunu www.turkce-yama.net Genişletmek için tıkla... PS4'ten oynayacağım.
aLyX3N dedi: Horizon Zero Dawn Türkçe Yama indir - Turkce-yama.net İlk çıktığında konsollara özel olan oyun PC içinde çıkışını gerçekleştirdi. Açık Dünya Aksiyon oyunu www.turkce-yama.net Genişletmek için tıkla... PS4'ten oynayacağım.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 18 Mayıs 2021 #7 Oynanır. Dediğiniz gibi yapacaksanız, denemekten zarar gelmez. Hikayeyi tadında anlayabilir misiniz ondan emin değilim.
Oynanır. Dediğiniz gibi yapacaksanız, denemekten zarar gelmez. Hikayeyi tadında anlayabilir misiniz ondan emin değilim.
lolcuefe Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #8 sakinolum dedi: İngilizcem kötü. Telefondan ara sahneyi Türkçe altyazılı izleyip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te oynayıp 2 kez bitirdim. Oynayacak isen güzel bir oyun. PC'den oynuyor isen Türkçe yama bakabilirsin. Büyük ihtimal vardır.
sakinolum dedi: İngilizcem kötü. Telefondan ara sahneyi Türkçe altyazılı izleyip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te oynayıp 2 kez bitirdim. Oynayacak isen güzel bir oyun. PC'den oynuyor isen Türkçe yama bakabilirsin. Büyük ihtimal vardır.