İngilizce Kaynak Tavsiyesi

Videolu bilmem ama test açısından derseniz Dilko Yayınlarını öneririm. Gerçekten aşırı temeldir ve deneme soruları bile gayet basittir.
 

1637789470671.png


Dinlemeyi de bu şekilde yapmanı öneririm.
 
@Addvar, rica ederim. Onun dışında dinlemeyi bol bol yap, ciddi faydasını görürsün.
Her zaman oynadığım oyunda bir şey fark ettim ve bana çok mantıklı geldi. İngilizceyi o oyunda geliştirebilirim diye düşündüm. NPC'ler tane tane konuşuyor, gerçek hayattan diyaloglar içeriyor, çeşit çeşit 300 küsürden fazla kitap bulunuyor, bu kadar çeşitlilik varken yine modlarla oyuna bir sürü karakter, bir sürü diyalog eklenebiliyor. Altyazı açık şekilde, onlar konuşurken altyazıdan hangi kelimeyi nasıl okuduğuna bakıp ardından da duyduğumu tekrar ederek söylüyorum. Kitapları, mektupları okuyup anlamaya çalışıyorum. Her karakterle farklı farklı diyaloglara girip hangi sorudan sonra hangi cevabı veriyorlar iyice bakıyorum. Umarım faydasını görebilirim.

Oyun: Skyrim
İngilizce çeşitlilik için oyuna 250 karakter ekleyen Interesting NPCs modu, 3 adet arkadaş canlısı takipçi modu ("Samimi olduğun kişilerle nasıl konuşulur?" diye). 7 GB devasa boyutta bir modla da oyundaki karakterlerin konuşmasının netliğini arttıran modları yükledim.


Ayrıyetten alacağım kitap: Altı Kitaplı ve 100+ Videolu İngilizce Eğitim Seti – Özer Kiraz Yayınları
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı