İngilizce kelime kitabı önerisi

MaddSlayr

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dostlar, başlıkta da yazdığım gibi İngilizce öğrenmek istiyorum ve bunun için kelime kitabı arıyorum. İçerisinde o kelimenin görsel hali olsun ki akılda kalıcı olsun, bir de Türkçe okunuşları yazsa fena olmaz. Eğer ki kitap yerine tavsiye ettiğiniz başka bir şey varsa (uygulama vs.) önerilerinize açığım. İngilizcem he, she, it biliyorum bir de oyunlarda biraz kelime biliyorum o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Language Reactor'de kullanım önemine göre kelimeleri listeyen bir sayfa var. Tıklayınca da açıklamasını ve örnek cümleler gösteriyor. Ona da bakabilirsiniz. Şu sayfa, google ile giriş yapabilirsiniz.

Şöyle bir arayüzü var:
1744376742704.png

Örnek cümlenin üzerine gleince çevirisi çıkıyor, kelimelere de tek tek basıp anlamına bakabilirsiniz.

Language Reactor'de kullanım önemine göre kelimeleri listeyen bir sayfa var. Tıklayınca da açıklamasını ve örnek cümleler gösteriyor. Ona da bakabilirsiniz. Şu sayfa, google ile giriş yapabilirsiniz.

Şöyle bir arayüzü var:
Eki Görüntüle 2467240

Örnek cümlenin üzerine gleince çevirisi çıkıyor, kelimelere de tek tek basıp anlamına bakabilirsiniz.
Hocam tamda aradığım şey bu tarz bir şeydi çok teşekkür ederim hayırlı forumlar 😀

WordUp diye bir uygulama var. Lifetime satın aldım indirim döneminde. Sıralamalı şekilde kelimeleri tarayıp öğrenebilirsiniz, her gün girip görevlerinizi yani aralıklı öğrenme gözden geçirmelerinizi yaparsanız biraz da kelimelerin içinde okumasını video örneklerine bakarsanız gayet faydalı oluyor. Onun yerine akademik sınavlar için kelime kitabı istiyorsanız akın dilin reading words kitabındaki listeleri kendiniz synonm kartları yapıp tekrar ederseniz de çok faydalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı