İngilizce konuşma sınavı için metin

Birkaç ufak hata ve daha iyi olabilecek cümleler var, kaçıncı sınıf bu? Ona göre düzelteyim.

Cümle ortasındaysa büyük olmasına gerek yok. ''I'' yerine ''i'' yaz.
Hayır, gerek var.
Hepsini büyük yazın.

Hayır, gerek var.
Kafa gitmiş, birinci tekil şahıs her zaman büyük harfle yazılır.
Sağ olun düzelttiğiniz için.

sadasdasa.png

Burada ''an'' mı yazıyor? Yazıyorsa yanlış çünkü. ''A'' harfine benzettim ben.

Birkaç ufak hata ve daha iyi olabilecek cümleler var, kaçıncı sınıf bu? Ona göre düzelteyim.

Hayır, gerek var.
Hepsini büyük yazın.

11.sınıf hocam.
Kafa gitmiş, birinci tekil şahıs her zaman büyük harfle yazılır.
Sağ olun düzelttiğiniz için.

Eki Görüntüle 1205100

Burada ''an'' mı yazıyor? Yazıyorsa yanlış çünkü. ''A'' harfine benzettim ben.
evet an yazıyor.

Hocam konudan biraz bağımsız olarak eklemek istiyorum. Kağıdı yanınıza almayın. Arkadaşlar hatalarınızı düzeltmiş zaten. Kağıdı yanınıza alırsanız çok takılırsınız. Çünkü takılırsam bakarım rahatlığı gelir.

Ha yok hocam kağıt hoca da olacak biz ezbere okuyacaz hoca kağıttan takip edecek takıldığımız yerlerde yardım ediyor hocalar zaten.

Ha yok hocam kağıt hoca da olacak biz ezbere okuyacaz hoca kağıttan takip edecek takıldığımız yerlerde yardım ediyor hocalar zaten.
Ezbere okumayın hocam doğaçlayın. Aynanın karşısına geçin. Başka birine tanıtır gibi anlatın. Kağıtta da yabancı dil öğrenmek istiyorum demişsiniz. Öğrenmiş olursunuz 😀 .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı