1. satırda "ı want to be a Computer engineer." yazmalısın. Küçük "a" harfini unutma.
Peki bu 'I' ları küçük mü yapayım hepsini büyük yazdım.
1. satırda "ı want to be a Computer engineer." yazmalısın. Küçük "a" harfini unutma.
Hepsi büyük olmalıydı, my bad.Peki bu 'I' ları küçük mü yapayım hepsini büyük yazdım.
Hayır, gerek var.Cümle ortasındaysa büyük olmasına gerek yok. ''I'' yerine ''i'' yaz.
Kafa gitmiş, birinci tekil şahıs her zaman büyük harfle yazılır.Hayır, gerek var.
Birkaç ufak hata ve daha iyi olabilecek cümleler var, kaçıncı sınıf bu? Ona göre düzelteyim.
Hayır, gerek var.
Hepsini büyük yazın.
![]()
Using Capital I In The Middle Of A Sentence With An Apostrophe.
www.englishforums.com
![]()
Is "I'm" or "i'm" correct when used in the middle of a sentence?
Answer (1 of 30): To Kerim Koray Öztürkler, The first-person singular pronoun “I” is always capitalized in English, even in the middle of a sentence, so its contraction (“I’m”) is also capitalized; “I’m” is short for “I am.” There is never a correct use of “i’m.” Below are examples of “I’m” in ...www.quora.com
evet an yazıyor.Kafa gitmiş, birinci tekil şahıs her zaman büyük harfle yazılır.
Sağ olun düzelttiğiniz için.
Eki Görüntüle 1205100
Burada ''an'' mı yazıyor? Yazıyorsa yanlış çünkü. ''A'' harfine benzettim ben.
Siz onu ''on'' yapın.Evet, ''an'' yazıyor.
Hocam konudan biraz bağımsız olarak eklemek istiyorum. Kağıdı yanınıza almayın. Arkadaşlar hatalarınızı düzeltmiş zaten. Kağıdı yanınıza alırsanız çok takılırsınız. Çünkü takılırsam bakarım rahatlığı gelir.
Ezbere okumayın hocam doğaçlayın. Aynanın karşısına geçin. Başka birine tanıtır gibi anlatın. Kağıtta da yabancı dil öğrenmek istiyorum demişsiniz. Öğrenmiş olursunuzHa yok hocam kağıt hoca da olacak biz ezbere okuyacaz hoca kağıttan takip edecek takıldığımız yerlerde yardım ediyor hocalar zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.