İngilizce nasıl geliştirilir?

bilgeowı2lwj

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba İngilizce temel seviyeyi bitirdim B1 geçeceğim ama Duolingo iyi degil falan diyorlar, Duolingo işe yarar mı ya da ücretsiz olan Duolingo tarzı uygulamalardan seviyesini C1e getiren var mı acaba? C1 C2'ye ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Ve akademik İngilizce öğrenmem gerek

Hani derler ya yabancı film veya dizi izleyin Türkçe altyazıyla, sonra İngilizce alt yazı ondan sonra da alt yazıyı kaldırın. Bence gelişmen için çok iyi olur.

Merhaba İngilizce temel seviyeyi bitirdim B1 geçeceğim ama Duolingo iyi degil falan diyorlar, Duolingo işe yarar mı ya da ücretsiz olan Duolingo tarzı uygulamalardan seviyesini C1e getiren var mı acaba? C1 C2'ye ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Ve akademik İngilizce öğrenmem gerek

Şu hayatta ne derslerden ne de testlerden bir İngilizce öğrendim. Bütüm İngilizcemi dizilere, filmlere, oyunlara borçluyum. haberiniz olsun

Merhaba İngilizce temel seviyeyi bitirdim B1 geçeceğim ama Duolingo iyi degil falan diyorlar, Duolingo işe yarar mı ya da ücretsiz olan Duolingo tarzı uygulamalardan seviyesini C1e getiren var mı acaba? C1 C2'ye ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Ve akademik İngilizce öğrenmem gerek.

Busuu uygulaması daha da iyi diyorlardı. Denedim içinde gerçek insanların videolu cümlelerini kullanmışlar beğendim öneiririm.

pdf + sesli kitap oku, boş zamanlarda da pasif basit seviye dinlemeler yap.
İlla uygulama istiyorsan hepsi benzer, çok bir şey katmazlar sadece şu seviyeyi bitirdim dersin ama o seviyede okuduğunu anlıyor/dinliyor/konuşuyor olamazsın. Bolca vakit geçirmen lazım onun için de seviyeli hikaye kitapları+seslerine vakit ayırmak uygulamalardan daha çok geliştirir. Uygulamalar kelime öğrenmek için işe yarayabiliyor tekrar yapmak için vs. Maalesef bunları yapmazsanız C1-C2 seviyelerini bitirir tekrar A2lere dönüp başka uygulamayı daha bitirip sonraki uygulamaya döner durursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı