İngilizce nasıl hızlı öğrenilir?

can6041

Femtopat
Daha fazla  
İnglizce temelim biraz var fakat doğru düzgün cümle kuramıyorum ve kelime eksiğim var, birçok diziyi filmi alt yazılı izledim fakat bir gelişme yok. Tavsiyeleriniz neler?

İnglizce temelim biraz var fakat doğru düzgün cümle kuramıyorum ve kelime eksiğim var, birçok diziyi filmi alt yazılı izledim fakat bir gelişme yok. Tavsiyeleriniz neler?
roblox oynayarak hocam en eğlenceli ve kolayı bu yada başka ingilizce oyunlar oynayark da olabilir.

Duolingo uygulamasından öğren.

Bu disslike atanların fikirlerini de alalım. Galiba daha iyi fikirleri var bizde öğrenelim.

Son düzenleme:

İngilizce ya da diğer diller için bazı bedava siteler var onlara bakabilirsin mesela duolingo.com çok iyi. Film sahnelerini soran bir site vardı unuttum adını.
Ya da YouTube'dan videolar izleyebilirsin.
İzlediğin dizileri özellikle kısa serileri tekrar izlemenin faydası olabilir.

Görmezden gelincek birisi daha, teşekkürler. Bir fikrin varsa dislike atıp geçmek yerine söylersin...

Son düzenleme:

Hocam bende Duolingo dedim diye 3 kişi disslike atmış Duolingo ile aralarında bir şey var sanırım İngilizce öğrenmek için bence en iyi uygulama.

Duolingo hem yetersiz hem de inanılmaz yavaş. Hızlı öğrenmek mümkün mü bilmiyorum ama duolingo kesinlikle en yavaş yöntemlerden biri. Dizi film duolingo'ya göre çok daha faydalı olur. Duolingo en başta yeni bir dile aşinalık olsun diye bakılabilecek bir uygulama. Onun ötesinde vakit kaybı.

Anki ile kendi izlediğiniz okuduğunuz içeriklerden kendi kartlarınızı oluşturmanız daha faydalı olur. Ona bile gerek var mı emin değilim. Bol bol içerik ile pratik yapmaktan daha etkili bir yol şimdilik bulamadım.

İfadeler: goh
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…