roblox oynayarak hocam en eğlenceli ve kolayı bu yada başka ingilizce oyunlar oynayark da olabilir.İnglizce temelim biraz var fakat doğru düzgün cümle kuramıyorum ve kelime eksiğim var, birçok diziyi filmi alt yazılı izledim fakat bir gelişme yok. Tavsiyeleriniz neler?
İnglizce temelim biraz var fakat doğru düzgün cümle kuramıyorum ve kelime eksiğim var, birçok diziyi filmi alt yazılı izledim fakat bir gelişme yok. Tavsiyeleriniz neler?
İnglizce temelim biraz var fakat doğru düzgün cümle kuramıyorum ve kelime eksiğim var, birçok diziyi filmi alt yazılı izledim fakat bir gelişme yok. Tavsiyeleriniz neler?
İngilizce ya da diğer diller için bazı bedava siteler var onlara bakabilirsin mesela duolingo.com çok iyi. Film sahnelerini soran bir site vardı unuttum adını.
Ya da YouTube'dan videolar izleyebilirsin.
İzlediğin dizileri özellikle kısa serileri tekrar izlemenin faydası olabilir.
Görmezden gelincek birisi daha, teşekkürler. Bir fikrin varsa dislike atıp geçmek yerine söylersin...
Hızlı öğrenilmez; kullanarak ve maruz kalarak öğrenilir.
Hocam günlük olarak en azından haberleri okumak veya dinlemek, veya sevdiğin konularda hedef dilde video izlemek bunlara örnek olarak verilebilir. Ancak dil seviyen bunun için yeterli değilse Türkçe İngilizce kanallarını izlemeni öneririm.Maruz kalmak için neler yapabilirim? Önerebileceğiniz alternatifler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.