İngilizce nasıl öğrenilir?

Darkblue99

Decapat
Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
328
Makaleler
1
Çözümler
1
İngilizce de öğrenmem gerekiyor. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim? Bir yandan da yazılım öğreniyorum. O yüzden inglizce öğrenmem gerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Dersler ile olacak iş değil ilk önce onu söyleyeyim.
Ben İngilizce röportaj izliyordum oradan öğrendim şu an gayet akıcı ingilizce biliyorum.
 
Halk eğitimin kursları oluyor.
English Grammar in Use with Answers Kitabı ve Fiyatı

bu nu alabilirsiniz. Mobil uygulamalar ve ders videoları ile destekleyebilirsiniz.
 
Google playda uygulamaları var ordan bak bide kelimleri kendi tarzınla ezberle örneğin uzun bir kelimenin 3 harfini ezberliyordum devamı aklıma geliyordu direk.
 
Bence YouTube çok güzel bir kaynak. Bunu kitaplarla birlikte desteklediğinizde faydalı olabilir. Tabii karar size kalmış. Ek olarak İngilizceyi hayatınıza entegre etmeniz gerek bence. Yani her gün vakit ayırmalısınız ve kelime öğrenmeye özen göstermelisiniz. Unutmayın; kelime, yabancı dilin bel kemiğidir. Boş vakitlerinizde TEDx konuşması ya da dizi izleyebilirsiniz (İngilizce altyazılı olmasını önemle tavsiye ederim.). Başarılar dilerim şimdiden.
 
Haluk Tatar'ın bununla ilgili eğitim seti vardı. Herkese açık. BTC ve elmas abonelere özel İngilizce geliştirmek için canlı yayın yapacaktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tekrar, azim ve tekrar ile öğrenilir. Bu öğrenme sürecini internetteki binlerce ücretl/ücretsiz kurslarla, kitaplarla, dinlediğin müziklerle, izlediğin filmler ile hızlandırabilirsin. Ben eskiden müzik konusunu çok hafife alırdım ama uygulayınca fark ettim öğrenmeyi aşırı etkiliyor.
 

Geri
Yukarı