İngilizce nasıl öğrenilir?

Çift alt yazı bence de bir tık zahmetli bana kalırsa çok sevdiğiniz daha önceden bitirmiş olduğunuz bir dizileri filmleri ngilizce alt yazılı izleyin ve sadece dikkatinizi çeken kelimelerini not alıp öğrenin her bilmediğiniz kelimeyi baştan tutarsanız çok zorlanirsiniz zaten kendini tekrar eden sık kelimeleri fark edip öğreneceksiniz. Bununla birlikte gramer çalışırsanız zamanlar ve birçok öbür kural zamanla kafanıza oturur. YouTube'da İngilizce konu anlatımı isimli kanal 0'dan serisi var ve etkili pratik İngilizce kanali bircok konuyu pekistirmede yardımcı olur var yardımcı olabilir onun dışında instagramdada bu konu hakkında bilgi paylaşımı yapanları takip edebilirsiniz pratik olması için. Belli bir seviyeden sonra %60 70 anladığınızda yabancı hocaları da izleyebilirsiniz çok fazla kaynak var yabancı olarak ve benim Türk hocalardan anlamadığım konuları onları dinleyerek anladım.

Kitap almak şart değil sadece internet bile yeterli ama kitapla motive oluyorsanız sizin tercihiniz.

Türkçe kaynaklara da bakacağım. Şu an yabancı kaynak olarak TakeLessons kanalında Basic English Grammar Lessons adında 13 dakikalık videosunu izliyorum. Aslında bildiğimi fark ettim trajikomik bir şekilde tekrar oluyor bana ama yine de zorlanıyorum gramer en zorlayıcısı gibi görünüyor.
 
Türkçe kaynaklara da bakacağım. Şu an yabancı kaynak olarak takelessons kanalında Basic English grammar lessons adında 13 dakikalık videosunu izliyorum. Aslında bildiğimi fark ettim trajikomik bir şekilde tekrar oluyor bana ama yine de zorlanıyorum gramer en zorlayıcısı gibi görünüyor.

Zamanla oturuyor kafada merak etmeyin bol bol duyun okuyun dili bebek gibi bir süre sonra zor gelen şeyler kolay geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı