Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 18 Ekim 2016 #11 SinRulv dedi: Biz tipini değil yüreğini sevdiğimiz Adam gibi Adam Recep abi Bu arada Kampanya Başlatalım Ali abiye yeni bir tişört alalım Genişletmek için tıkla... #Ali'yeTişörtAlıyoruz iyi mi kampanya tagı için?
SinRulv dedi: Biz tipini değil yüreğini sevdiğimiz Adam gibi Adam Recep abi Bu arada Kampanya Başlatalım Ali abiye yeni bir tişört alalım Genişletmek için tıkla... #Ali'yeTişörtAlıyoruz iyi mi kampanya tagı için?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 18 Ekim 2016 #12 Eline sağlık çok güzel çizmişsin. Ayrıca "Chain" zincir demek. Çene, "Chin" oluyor.
DiamondBullets06 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 459 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #13 5062 dedi: Eline sağlık çok güzel çizmişsin. Ayrıca "Chain" zincir demek. Çene, "Chin" oluyor. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra ödevi göstermeden önce burada paylaşacağım, gerçekten yanlışlarımı görmemde işe yarıyor. Biraz dalgındım yazarken, zincir ile karışmış
5062 dedi: Eline sağlık çok güzel çizmişsin. Ayrıca "Chain" zincir demek. Çene, "Chin" oluyor. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra ödevi göstermeden önce burada paylaşacağım, gerçekten yanlışlarımı görmemde işe yarıyor. Biraz dalgındım yazarken, zincir ile karışmış
SinRulv Hectopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #14 Burada ödev göstermeni önermem, yanlışlarını hocan görsün ve daha detaylı anlatsın. Senin için daha iyi olur.
Burada ödev göstermeni önermem, yanlışlarını hocan görsün ve daha detaylı anlatsın. Senin için daha iyi olur.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 18 Ekim 2016 #15 Gerekirse not al. Kirpik. Eyelash. Sakal. Beard. Bıyık. Mustache.
DiamondBullets06 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 459 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #16 SinRulv dedi: Burada ödev göstermeni önermem, yanlışlarını hocan görsün ve daha detaylı anlatsın. Senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten şakasına dedim. Her ödevi gösterecek halim yok. Sadece böyle iyi bir insanı çizdiğim için paylaştım ve sağolsunlar yardıncı oldular.
SinRulv dedi: Burada ödev göstermeni önermem, yanlışlarını hocan görsün ve daha detaylı anlatsın. Senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten şakasına dedim. Her ödevi gösterecek halim yok. Sadece böyle iyi bir insanı çizdiğim için paylaştım ve sağolsunlar yardıncı oldular.
Guneszade Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #17 Kardeşim Recep Baltaş'tan ziyade Hakan Kaan diye bir youtuber var ona benzemiş [emoji23]