İngilizce ödevimi yapmadığım için okula gitmesem olur mu?

İnternetten bakınca hoca kabul etmiyor ben geçen gün internetten bakıp ödev yaptım hoca kabul etmedi sınıfta kitabı yüzüme fırlattı beni sınıfta rezil etti.
İnternetten baktığını nasıl anlıyor? 30 soruyu da doğru işaretlemeyin birkaç tane boş bırakıp yanlışlar yapın.

Yapmaya çalışın direkt internetten bakmayın. Yapamadığınızı hocaya sorun.
 
Merhaba. 10. sınıfım. İngilizce ödevim var. Pazartesi gününe 30 soru çözmemiz lazım ama yapamadım. Sebebi şu: İngilzce bilmiyorum, hiç yapamıyorum. Geçen gün İngilizce quizi vardı, 15 aldım quizden.
Evde abim var, ona söyledim ama o da İngilizce yapamadığı için bana yardım edemedi. Evde başka yardım edebilecek de yok. İngilizce öğretmenimiz pazartesi gününe kadar ödev yapmayanları disipline gönderip hakkında tutanak tutulacağını ve velilerinin aranacağını söyledi. İngilizce öğretmenimiz çok sinirli biri. Acaba pazartesi günü okula gitmesem mi? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
Soru çözümü dinle istersen.Çözdüğün kaynağın soru çözümünü varsa sitesinden ya da video çözüm uygulamasından yapabilirsin.
 
Hocam atar mısınız soruları artık?

Bilgisayar kullanıyorum bilgisayarımda kamera yok.
Ya İngilizce dersine girme İngilizce bitince başka derse gir.

Okulda derse girmezsem olmaz müdür yardımcıları her ders koridorlarda öğrenci var mı kızayım diye geziyorlar bir de okulun her yerinde kamera var 24 saat kayıt yapıyor müdür yardımcısı beni görür.
 

Geri
Yukarı