İngilizce ödevimi yapmadığım için okula gitmesem olur mu?

Son düzenleme:
Bu uygulama yardımıyla yaparsın ödevini.


Teşekkür ederim bakacağım.
Okula gelirse olacak olan tek şey öğretmene küçük bir uyarı. Dediğiniz gibi okul idareleri çok kötü devlette.

Babam çok sinirli biri okula gelse okulu müdür yardımcısının başına yıkar.
Kopya çekebilirsiniz veya cevap anahtarından bakabilirsiniz.

Hoca anlar ve daha çok kızar.
 
İnternetten bakınca hoca kabul etmiyor ben geçen gün internetten bakıp ödev yaptım hoca kabul etmedi sınıfta kitabı yüzüme fırlattı beni sınıfta rezil etti.
Allah Allah. Nasıl bir hocaymış o çeviriden bakmayla kafadan bilmeyi ayırt edebiliyor. Şikayet ettiniz mi hiç? Yoksa siz direkt çeviri değil de siteden mi baktınız cevaplara?
 
Merhaba. 10. sınıfım. İngilizce ödevim var. Pazartesi gününe 30 soru çözmemiz lazım ama yapamadım. Sebebi şu: İngilzce bilmiyorum, hiç yapamıyorum. Geçen gün İngilizce quizi vardı, 15 aldım quizden.
Evde abim var, ona söyledim ama o da İngilizce yapamadığı için bana yardım edemedi. Evde başka yardım edebilecek de yok. İngilizce öğretmenimiz pazartesi gününe kadar ödev yapmayanları disipline gönderip hakkında tutanak tutulacağını ve velilerinin aranacağını söyledi. İngilizce öğretmenimiz çok sinirli biri. Acaba pazartesi günü okula gitmesem mi? Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
Dostum lisede öğretilen İngilizce o kadar zor değil ve 30 soru da çok değil zaten. Seni haksız olarak yargılamak istemem ama fazla büyüttüğünü düşünüyorum. Soru bankan varsa ya da her nerden soruları alıp çözeceksen çeviriden bakarsın, anlayıp yapmaya çalışırsın soruları. Grammer ağırlıklı değil de daha çok okuduğunu anlamaya yönelik soru çözersen çeviri yeterli olur, ekstra bilgi gerekmez. Bunda yapamayacak ne var anlamıyorum gerçekten.

Gerçekten hocan öğrencilere çok kötü davranıyorsa bu durumu ailene söylemen lazım. Baban çok fazla sinirliymiş, olay felan çıkartıcaksa annene veya abine söyle o konuşsun gidip.
 
Dostum lisede öğretilen İngilizce o kadar zor değil ve 30 soru da çok değil zaten. Seni haksız olarak yargılamak istemem ama fazla büyüttüğünü düşünüyorum. Soru bankan varsa ya da her nereden soruları alıp çözeceksen çeviriden bakarsın, anlayıp yapmaya çalışırsın soruları. Grammer ağırlıklı değil de daha çok okuduğunu anlamaya yönelik soru çözersen çeviri yeterli olur, ekstra bilgi gerekmez. Bunda yapamayacak ne var anlamıyorum gerçekten.

Gerçekten hocan öğrencilere çok kötü davranıyorsa bu durumu ailene söylemen lazım. Baban çok fazla sinirliymiş, olay falan çıkartıcaksa annene veya abine söyle o konuşsun gidip.

İngilizce yapamıyorum zaten olayı da büyütmüyorum İngilizce hocamız çok sinirli geçen hafta çeviriden ödev yaptığım için anladı ve yüzüme kitap fırlatıp beni 50 dk boyunca sınıfta tek ayak üzerinde bekletti bana kızdı sınıfın içinde ondan önceki haftada ödevimi yaptım ama yarım yaptığım için yine sınıfta bana kızdı bu 2 defadır hoca bana böyle davranıyor babam gerçekten çok sinirli biri ama okulda resmiyette benim velim babam olarak geçiyor İngilizce öğretmenimin bana kafayı taktığını düşünüyorum yarın aileme söyleyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı