Darkblue99
Decapat
- Makaleler
- 1
İngilizce konuşmak veya cümle kurmak için ne önerirsiniz?
Kullanabildiğin her şeyi İngilizce, altyazıları Türkçe kullan. Hayatımda 1 kere Türkçe aygıt kullanmadım. 1 kere Türkçe bir şey izlemedim. Bir kere Türkçe oyun oynamadım.İngilizce konuşmak veya cümle kurmak için ne önerirsiniz?
Kullanabildiğin her şeyi İngilizce, altyazıları Türkçe kullan. Hayatımda 1 kere Türkçe aygıt kullanmadım. 1 kere Türkçe bir şey izlemedim. Bir kere Türkçe oyun oynamadım.
İngilizce dinlediğin müziklerin hem İngilizce hem de Türkçe sözlerini açıp bakmalısın bence. Eğer iletişim kuramam diyorsan. En azından değişik kelime ve söyleyişlere kulağın alışır. Aynı şeyi dizi izlerken Netflix dizi öğrenme eklentileriyle de yapabilirsin.
Bir seyi dusunurken İngilizce dusun, aklindan gecir. Bir seyi gordugunuzde ıngilizcesini dusunun. Bol bol konusma yapin.![]()
Voscreen uygulaması bana çok şey kattı konuşma dili için. Öneririm.İngilizce konuşmak veya cümle kurmak için ne önerirsiniz?
YouTube gibi platformlarda 30-20 dakikalık İngilizce diyaloglar var günlük 1 veya 2 kez o diyalogları dinlersen bir yararı olur diye düşünüyorum.
Voscreen uygulaması bana çok şey kattı konuşma dili için. Öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.