İngilizce öğrenmek için öneriler

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 2.315
Cümle kurmayı bilmeden kelime bilsek ne işe yarar :D
Zaten önemli olan öğrenilen dil bilgisi ile beraber kelime ezberleyebilmek. Bunu yaparken de kelimeleri cümle içinde ezberlemek. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Fakat unutulmaması gereken en önemli şey yabancı dilin nankör olduğudur. İstediğiniz dil bilgisi konusunu ezberleyin, istediğiniz kadar kelime ezberleyin. Bunları sürekli tekrar edip bir yerlerde maruz kalıp kullanmadıktan sonra hepsi uçup gidecektir.

Saçma gelebilir fakat oyunları İngilizce oynamak ve (hem İnternet ortamında hem de gerçek hayatta)İngilizce konuşulan mekanlarda bulunmak İngilizceyi çok hızlı bir şekilde geliştiriyor.

Örnek veriyorum basit bir cümle ile: I sleep everyday. Şimdi sen bu cümlenin bütün kurallarını bil."sleep"kelimesinin anlamını bilmiyorsan siddin sene anlayamazsın ne manaya geldiğini. Ancak, hiçbir cümle yapısını bilmesen bile "sleep"in kelime anlamının uyumak olduğunu bildiğin için bu cümlenin uyuma ile alakalı olduğunu rahatlıkla anlayabilirsin. Biz bunu anlatmaya çalıyoruz ancak bazı kendini bilmişler dalga geçip"cümle kurabiliyor musun?" diyorlar.

Ben tecrübe konuşturuyorum, boş yapmıyorum.

Dosya Ekleri

• 16374b7b-54f0-4ad5-9c2a-c50bdfeb1c54.jpg
    16374b7b-54f0-4ad5-9c2a-c50bdfeb1c54.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 64

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı