İngilizce öğrenmek için uygulama önerisi

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
A2 seviye İngilizcem var, daha da geliştirmek istiyorum. Gelişmek için hangi uygulamayı önerirsiniz? Ücret pek önemli değil, pahalı olmasın yeter. Duolingo düşünüyorum bu arada.

İngilizce haber bültenlerini izleyebilirsiniz. Cnn, BBC, TRT news.

BBC learning English.
Duolingo.
Voscreen (lise zamanında çok kullanmıştık öneririm.)

TRT news izlemek dediğiniz gibi iyi olabilir zamanında İngilizce hocamız İngiliz haber bültenlerine bakın demişti.
Bir tane daha bir site vardı adını unuttum film kesitlerini veriyor o kesitlerde kelimelerde adamın ne dediğini buluyordun oda çok iyi.

TRT news izlemek dediğiniz gibi iyi olabilir zamanında İngilizce hocamız İngiliz haber bültenlerine bakın demişti.
Bir tane daha bir site vardı adını unuttum film kesitlerini veriyor o kesitlerde kelimelerde adamın ne dediğini buluyordun oda çok iyi.

Voscreen dediğim program hocam o program da çok iyidir kullanabilirsiniz. Yabancı haber kanallarını izleyin.

Ben de İngilizceye uygulamalarla başlamıştım. İlk başta sadece Duolingo kullanıyordum, günlük tekrar için fena değil ama bir yerden sonra cümle kurma ve konuşma kısmında bayağı takılıyorsun. Yani ekranda her şey güzel gidiyor ama gerçek hayatta ağız açılmıyor 😅
Sonra kendi rutinimi değiştirdim:
– Sabah 10 dakika kelime.
– Akşam birkaç cümle yazıp yüksek sesle okumak.
– Haftada bir mini yazma denemesi.

Arada da avatalks gibi dört beceriyi bir arada çalıştıran bir uygulamaya baktım, sadece çeşit olsun diye. Bazı cümle yapılarını daha iyi oturttu gibi geldi ama tamamen kişisel bir şey yani.

Kısacası: Tek uygulamaya bel bağlamayın, kendi temponuzu bulun. Düzenli yaptıkça gerçekten açılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı