İngilizce öğrenmeye nasıl başlanmalı?

Merhaba~
IMG_3513.jpeg

Bu iki kaynaktan yararlanabilirsiniz içerisinde başlangıç düzeyinde metinler bulunuyor.
(İlerledikçe metinlerin seviyesi artıyor)
Metni okuduktan sonra altında bulunan etkinlikleri çözüyorsunuz.
İçerdiği etkinlikler hem cümle kurma hem de kelime öğrenme konusunda çok fazla katkı sağlayacaktır. ^^
Serinin “More To Read“ isimli bir kitabı daha mevcut bunları çözdükten sonra ona göz atabilirsiniz.

İyi günler >~<

Son düzenleme:
İngilizce öğretmeni olarak sana kendini İngilizceye maruz bırakmanı ( dizi, film, oyunlar, gündelik kullanım, telefon veya İngilizceye çevirip kullanabileceğin her şey) önerebilirim. Bunların dışında kelime hazneni genişletmek, Grammar'in iyi olmasa bile çoğu konuyu anlamanı sağlar. Eğer vaktin ve bütçen varsa yüz yüze iyi bir kurumdan ders alman seni çok daha üst seviyelere çıkarabilir.

İngilizce öğretmeni olarak sana kendini İngilizceye maruz bırakmanı ( dizi, film, oyunlar, gündelik kullanım, telefon veya İngilizceye çevirip kullanabileceğin her şey) önerebilirim. Bunların dışında kelime hazneni genişletmek, Grammar'in iyi olmasa bile çoğu konuyu anlamanı sağlar. Eğer vaktin ve bütçen varsa yüz yüze iyi bir kurumdan ders alman seni çok daha üst seviyelere çıkarabilir.

Teşekkür ederim hocam çok şükür durumumuz iyi son cümleni dikkate alacağım.

Merhaba~
Eki Görüntüle 1923545
Bu iki kaynaktan yararlanabilirsiniz içerisinde başlangıç düzeyinde metinler bulunuyor.
(İlerledikçe metinlerin seviyesi artıyor)
Metni okuduktan sonra altında bulunan etkinlikleri çözüyorsunuz.
İçerdiği etkinlikler hem cümle kurma hem de kelime öğrenme konusunda çok fazla katkı sağlayacaktır. ^^
Serinin “More To Read“ isimli bir kitabı daha mevcut bunları çözdükten sonra ona göz atabilirsiniz.

İyi günler >~<
Teşekkür ederim

Henüz Duolingo ile dil öğrenmiş birisini görmedim. Kelime öğrenebilirler ama onun dışında pek bir katkısı yok.

Bende pek öğrenemedim arkadaşın attığı videodan ilerliyorum galiba kurs alacağım Udemy'den

Bu adam iş veya okul için değil ama sokak İngilizcesi, anlamaya konuşmaya başlayacağın temel attıracak dersleri sıkmayacak adam gibi adamdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim dostum sayende temelim çok gelişti.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı