İngilizce öğrenmeye nasıl başlanmalı?

Merhaba~

Bu iki kaynaktan yararlanabilirsiniz içerisinde başlangıç düzeyinde metinler bulunuyor.
(İlerledikçe metinlerin seviyesi artıyor)
Metni okuduktan sonra altında bulunan etkinlikleri çözüyorsunuz.
İçerdiği etkinlikler hem cümle kurma hem de kelime öğrenme konusunda çok fazla katkı sağlayacaktır. ^^
Serinin “More To Read“ isimli bir kitabı daha mevcut bunları çözdükten sonra ona göz atabilirsiniz.

İyi günler >~<

Son düzenleme:
İngilizce öğretmeni olarak sana kendini İngilizceye maruz bırakmanı ( dizi, film, oyunlar, gündelik kullanım, telefon veya İngilizceye çevirip kullanabileceğin her şey) önerebilirim. Bunların dışında kelime hazneni genişletmek, Grammar'in iyi olmasa bile çoğu konuyu anlamanı sağlar. Eğer vaktin ve bütçen varsa yüz yüze iyi bir kurumdan ders alman seni çok daha üst seviyelere çıkarabilir.

Teşekkür ederim hocam çok şükür durumumuz iyi son cümleni dikkate alacağım.

Teşekkür ederim

Duolingo ile ingilizce calismaya baslayin. Duolingo'nun yeni baslayanlar icin etkisi olur. Ingilizce podcast ve müzikler dinleyin.
Dile maruz kalmaya calisin.
Henüz Duolingo ile dil öğrenmiş birisini görmedim. Kelime öğrenebilirler ama onun dışında pek bir katkısı yok.

Henüz Duolingo ile dil öğrenmiş birisini görmedim. Kelime öğrenebilirler ama onun dışında pek bir katkısı yok.

Bende pek öğrenemedim arkadaşın attığı videodan ilerliyorum galiba kurs alacağım Udemy'den

Çok teşekkür ederim dostum sayende temelim çok gelişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…