3 sene sonra lise bitince yurt dışına çıkacağım bu yüzden şimdiden İngilizce öğrenmem lazım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum ve kendimi bu konuda yalnız hissediyorum. İçimde hiç İngilizceyi beceremiyeceğimi söyleyen bir ses var.
3 sene sonra lise bitince yurt dışına çıkacağım bu yüzden şimdiden İngilizce öğrenmem lazım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum ve kendimi bu konuda yalnız hissediyorum. İçimde hiç İngilizceyi beceremiyeceğimi söyleyen bir ses var.
İngilizcede en çok kullanılan kelimeler neler? İşte günlük İngilizcede en çok kullanılan kelimeler, Türkçe karşılıkları ve örnek kullanımları...
www.openenglish.com.tr
Bu kelimeleri ezberleyin ama çalışarak ezberleyin havada kalmasın ezberiniz, nerede neyi kullandığınızı, ne için kullandığınızı kavrayarak, her kelime için 5'er örnek cümle yazarak bu 100 kelimenin hakkını verirseniz raya girmiş, hatta güzel bir başlangıç yapmış olursunuz.
Ben hiç İngilizce bilmiyorum nasıl bunları cümle içinde kullabilirim derseniz de, şöyle
En kapsamlı İngilizce-Türkçe sözlük. Kelimelerin İngilizce ve Türkçe anlamları, örnek cümle çevirileri, eş ve zıt anlamları, telefuzları ve daha fazlası
bilexis.com
Bu kelimeler ile örnek cümleler yazın, bu kelimeleri de aynı zamanda ezberleyin.
Yardımcı olmamı istediğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz her zaman.