İleride mutlu olacak mısın öğretmenlikle?0.6 puan ile öğretmenlik kaçtı, yatay geçiş yapacam.
İleride mutlu olacak mısın öğretmenlikle?0.6 puan ile öğretmenlik kaçtı, yatay geçiş yapacam.
Bende öğretmenlik istemiyorsun ama iş imkanları açısından öğretmenlik okumak istiyorsun diye anladım. Sayısal yapamıyorsan dil bölümü okumalısın tabii. Aksi halde YKS'de sayısal yapabilsen bile bir mühendislik bölümlerinden birine gidersen o YKS sayısalının 2 kat zorunu göreceksin. Miden bulanır. Ya dil bölümlerini sevmeye çalış ya da sayısal konusunda ön yargılarını boşverip 0 dan başla.Sayısal yapamıyorum
Mimarlık nasıl olur?Bende öğretmenlik istemiyorsun ama iş imkanları açısından öğretmenlik okumak istiyorsun diye anladım. Sayısal yapamıyorsan dil bölümü okumalısın tabii. Aksi halde YKS'de sayısal yapabilsen bile bir mühendislik bölümlerinden birine gidersen o YKS sayısalının 2 kat zorunu göreceksin. Miden bulanır. Ya dil bölümlerini sevmeye çalış ya da sayısal konusunda ön yargılarını boşverip 0 dan başla.
Mimarlıkta dediğim gibi. Böyle bölümleri okumak kolay değil. Eğer çok seviyorsan katlanman gerekiyor. Mimarlıkta genelde teknik resim ve hesaplamalar var çoğunlukla. Hesap makinesi kullanarak ama.Mimarlık nasıl olur?
Sen dilci misin? Tercümanlık falan düşünüyorsan nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun?Mimarlıkta dediğim gibi. Böyle bölümleri okumak kolay değil. Eğer çok seviyorsan katlanman gerekiyor. Mimarlıkta genelde teknik resim ve hesaplamalar var çoğunlukla. Hesap makinesi kullanarak ama.
Öğretmen asistanlığı farklı bir şey, öğretim üyesi değil.Ell okuyup nasıl öğretim üyesi oluyorlar?
Onu her meslek erbabı söylüyor. Doktor da aynı, avukat da...Artık öğretmenlerimiz bile öğretmen olmayın seçmeyin diyor. Biz sürünüyoruz siz bu hatayı yapmayın diyorlar.
Ben dilciyim, öğretmenlik istiyorum. Tercümanlık okumak zor geliyor bana. Edebiyat'da zor çünkü kitap okuyan biri değilim. O yüzden öğretmenlik istiyorum.Sen dilci misin? Tercümanlık falan düşünüyorsan nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun?
Hangi Üniversiteyi düşünüyorsun?Ben dilciyim, öğretmenlik istiyorum. Tercümanlık okumak zor geliyor bana. Edebiyat'da zor çünkü kitap okuyan biri değilim. O yüzden öğretmenlik istiyorum.
Ankara üniversitesi. Orada öğretmenlik yok ama İngiliz dili ve edebiyatı bölümündekiler için formasyon eğitimi veriliyor artıdan. Öğretmenlikle bir farkı yok.Hangi Üniversiteyi düşünüyorsun?
Hocam ben de dil bölümü okuyorum. Örneğin İngilizce iktisat gibi bölümlere gidebiliyor muyum?Ankara üniversitesi. Orada öğretmenlik yok ama İngiliz dili ve edebiyatı bölümündekiler için formasyon eğitimi veriliyor artıdan. Öğretmenlikle bir farkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.