İngilizce pratik yapılabilecek oyunlar

Oyunlarda sohbet olmadigi taktirde (ki genelde olmuyor) kullanacaginiz maksimum kelime sayisi 200'u gecmeyecektir. Bu ingilizcenizi gelistirmek icin yeterli degil. Among Us tarzi tartismali oyunlar oynamaniz ancak sizi gelistirebilir bu nokta da ama bu tip oyunlarda oyuncu yasi bayagi dusuk oluyor genelde.
Neden geçmesin ki 200 kelimeyi. yabancı birini bulup sohbet edebilirsin illa oyun içi kobuşma yapmana gerek yok.

Şuan young Sheldon izliyorum, hatta altyazıyıda ingilizce yaparak izliyorum ve bilmediğim kelime olursa not alıyorum. İş yerinde çinli mühendislerle ingilizce konuşuyorum ama ingilizceyi iyi bilen insanlara karşı bir özgüvensizlik var konuşurken, bunu aşmaya ve kendimi geliştirmeye uğraşıyorum.
Young Sheldon iyidir. Çok rahat öğrenirsiniz bu tarz dizilerle. Sitcomlar çok iyi böyle konularda.

Yani hangi oyun iyi olur bilemiyorum ama bence Among Us da da çok geliştiremessiniz ingilizcenizi çünkü onda da genelde belli kelimeler kullanıyor ve de cevapları da çok basit olan sorular mesela kim veya nerede sorularını soruyorlar direkt İngilizce olarak falan yani hiç öyle detaylı soru veya cevap görmedim neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı