İngilizce serisi için YouTube kanalına üye olmak mantıklı mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar YouTube'da İngilizce öğreten bir kanal var. Bilenleriniz vardır kanal ismi: https://www.youtube.com/@bahromhudayar
Arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oynatma listesinden dersleri takip ediyordum ama 3. videodan itibaren üyelik istiyor ve aylık 100 TL. Sizce verilir mi?

ilk 2 dersi beğendim açıkçası ve oynatma listesini kontrol ettiğimde speaking pratikleri de olduğunu gördüm.

Bence mantıklı hocam 100 TL'ye tavuk döner yemek bile zor. İşe yarayan da bir üyelik olduğu için verilmesi mantıklı bence.

Beğendiyseniz aylık 100 tl hiçbir şey zaten ileride daha ilerletmek isterseniz grammar kitapları falan almanız gerekecektir.
Bence mantıklı hocam 100 TL'ye tavuk döner yemek bile zor. İşe yarayan da bir üyelik olduğu için verilmesi mantıklı bence.
Hocam birde ben tyt sınavına hazırlanacağım temelim de az birkaç saat ingilizceye ayırsam sıkıntı olmaz değil mi?

Şu an sınav senen ise İngilizceye vakit ayırmanı önermem. İngilizceye ayıracağın vakti üniversitede hedeflediğin yeri kazanmak için çabala, sonra üniversitedeyken ing için bol bol zaman ayırırsın.

O zamanda da nasıl çalışacağın aş.daki yazımdan okuyabilirsin. Bahsettiğin kanal benim sevdiğim bir kanal. 100 TL gerçekten çok ucuz bir ücret. Abone olursun 1 ay. Beğenmez isen iptal edersin. 2.5 LT kola 80 TL, bir cips 40-50 TL vb. bunlara kıyaslarsan hiçbir şey değil. Haftada 2 tane cips yesen zaten 100 TL harcamış oluyorsun.

Son düzenleme:

2 yıllık bölüm için hazırlanacağım ama dediğiniz gibi TYT'ye maximum zamanı vermek uzun vadede daha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…