İngilizce Sınavı İçin Destek

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar cuma ve cumartesi İngilizce hazırlığı geçme sınavım var. Acaba Teamviewer üzerinden bana yardım edecek İngilizce bilen arkadaş var mıdır? 3 bölümden oluşuyor maksimum 20 dakika sürer. :)
Hediye olarak;
Call of Duty WW2, Hitman2, Resident Evil 2,Resident Evil 3,Detroit Become Human, Metro Exodus orjinal oyun hesapları vericektir.

Son düzenleme:
Bölümde ne yapacaksın? Adamlar İngilizce ders anlatırken anlamadığında ne olacak? Hadi sağdan soldan Türkçe öğrendin. Sınavlar İngilizce olacak. İngilizce sorulara İngilizce cevap vermen istenecek. O zaman ne yapacaksın?
Yatay geçişle Türkçe bölüme geçeceğim ikincisi okula 25.000 TL veriyorum hem hazırlığa hemde bölüme. İngilizcem fena değil fakat muafiyet sınavı çok zor en az 60 almam lazım.

Yatay geçişle Türkçe bölüme geçeceğim ikincisi okula 25.000 TL veriyorum hem hazırlığa hemde bölüme.
Senin gibileri tavuk gibi yolmak için hazırlık şartı koşuyorlar zaten. Hazırlık okunabilir ama para verip okumak hiç mantıklı değil. O parayı hak eden eğitim veren bir yer yok bu ülkede. Sayısal alandaki adamdan güzel deneme yazmalarını bekliyorlar. Gerek yok.
İngilizce için kötü bir bölümün burslu şekilde yazıp hazırlık okuyabilirsin iyi okullarda ya da hazırlığı geçersin.
Türkçe bölüme yatay geçiş yapacaksan hazırlığı geçmene gerek yok.
Hangi seviye İngilizce sınavı? Benim Grammer bilgim B2.
Ülkede B2 ile geçilmeyecek hazırlık yok. B2'nin çok da zor olmadığını o seviyede olan biri olarak bilirsiniz.

Senin gibileri tavuk gibi yolmak için hazırlık şartı koşuyorlar zaten. Hazırlık okunabilir ama para verip okumak hiç mantıklı değil. O parayı hak eden eğitim veren bir yer yok bu ülkede. Sayısal alandaki adamdan güzel deneme yazmalarını bekliyorlar. Gerek yok.
İngilizce için kötü bir bölümün burslu şekilde yazıp hazırlık okuyabilirsin iyi okullarda ya da hazırlığı geçersin.

Ülkede B2 ile geçilmeyecek hazırlık yok. B2'nin çok da zor olmadığını o seviyede olan biri olarak bilirsiniz.
Biliyorum elbette bence direk İngilzce Grammeri kolay, ülkede verilen İngilizce katkısınıda bilirsiniz.
C1 toplantı düzeyi İngilizce. Kendimi henüz o kadar geliştiremedim maalesef.
Ek olarak zaten ülkede üniversite düzeyinde bile B2 öğretiliyor, ülkede bi' kere düzey düşük. B2 Grammer düzeyinde olan biri zaten bütün zaman ve zamana aralıklarına sahip biridir.

Hangi seviye İngilizce sınavı? Benim Grammer bilgim B2.
Ek olarak @Vavien.'ninde belirttiği gibi kendin yapsan her konuda daha iyi, sadece anı kurtarırsın geleceği değil.
Hocam anı kurtarmak değil hem parayı kurtarmak hemde seneyi kurtarmak. Genel olarak hazırlığı bitirdim son olarak hazırlığı geçme sınavı.

Güzel bir bölüm okuyorum fakat ingilizce olarak koymuşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı