İngilizce - Türkçe için en iyi çeviri sitesi veya programı nedir?

HasanFrk

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, benim yurt dışına da oyun oynarken sanaldan tanışmış olduğum bir arkadaşım bulunuyor. Kendisi Türkçe bilmiyor bundan sebep Google çeviri üzerinden çeviri yaparak konuşuyoruz. Fakat Google çeviri düzgün bir şekilde yapmıyor çeviriyi genellikle. Herhangi bir öneriniz vara eğer paylaşırsanız sevinirim.

Chatgpt. Cümleyi yazmadan önce prompt ver güzelce işte ben türküm o şu şu ülkeden arkadaşız diye arkadaşça hitaplatla seslenir.

DeepL kullanabilirsin dostum. İstersen ChatGPT-Gemini üzerinden de öneriler alabilirsin. Nasıl bir çeviri programı istediğini promptta belirt, sana göre programlar önerir mutlaka

ChatGPT. Cümleyi yazmadan önce prompt ver güzelce işte ben türküm o şu şu ülkeden arkadaşız diye arkadaşça hitaplatla seslenir.

GPT gerçekten bir süre idare etti beni ama sonrasında bana saatlik yazı sınırına ulaştın dedi. Ama gerçekten GPT'yi beğendim bunun gibi bir şey varsa sevinirim ya.

DeepL kullanabilirsin dostum. İstersen ChatGPT-Gemini üzerinden de öneriler alabilirsin. Nasıl bir çeviri programı istediğini promptta belirt, sana göre programlar önerir mutlaka.

Teşekkürler reis GPT hoşuma gitti ama belirttiğim gibi sorun yaşadım eğer o tarz bir yapay zeka vara hoşuma gidebilir.

DeepSeek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…