İngilizce ve Almanca grameri nasıl geliştirilir?

BugraFurkanX

Decapat
Merhaba,

Şu an belirli bir seviyede İngilizce biliyorum ve birkaç yıl sonraki çalışma imkanlarından dolayı Almanca öğrenmek istiyorum. İngilizce seviyem sıfır değil fakat temel bilgilerimde hâlâ sıkıntılar var. Öğrenime sıfırdan başlamak istemiyorum. Bu temel gramer bilgilerimi nasıl geliştirebilirim? Bir diğer sorum ise İngilizce ve Almanca bir arada öğrenilebilir mi? Dil öğrenimi konusunda fazla bir tecrübeye sahip değilim. Sadece okuldan ve oyunlardan gelen İngilizce bilgim var. Ayrıca Almanca ve İngilizce öğrenimiyle ilgili destek alabileceğim kaynakları ve önerilerini yazarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizcen belli bir seviyenin üzerindeyse Almanca'yı İngilizce kaynak kullanarak çalış. Bu sayede ikisini birden ilerletmiş olursun.

Bol bol şarkı dinle ve söyle.

Ğ

İngilizcen belli bir seviyenin üzerindeyse Almanca'yı İngilizce kaynak kullanarak çalış. Bu sayede ikisini birden ilerletmiş olursun.

Bol bol şarkı dinle ve söyle.

Merhaba öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. İngilizcen belirli bir seviyenin üzerinde ise demişsiniz fakat bu seviyenin özellikleri ne olmalı tam olarak? Açıkçası seviyemi kendim de bilmiyorum dediğiniz şey mantıklı geldi fakat daha doğru düzgün bilmediğim bir dil ile hiç bilmediğim bir dili öğrenmek sıkıntı olmaz mı?

Merhaba öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. İngilizcen belirli bir seviyenin üzerinde ise demişsiniz fakat bu seviyenin özellikleri ne olmalı tam olarak? Açıkçası seviyemi kendim de bilmiyorum dediğiniz şey mantıklı geldi fakat daha doğru düzgün bilmediğim bir dil ile hiç bilmediğim bir dili öğrenmek sıkıntı olmaz mı?

Ben kendi seviyemi bilmediğim için bu "belli bir seviyenin üstü"nü tanımlayamıyorum maalesef ama en basitinden YouTube'dan bir tane Almanca dersi veren kanal bul İngilizce olarak. İngilizce konuşulanların büyük çoğunluğunu anlayabiliyorsan bu metot senin için iyi olabilir.

Mesela ben Japonca çalışırken bunun gibi kanalları kullanıyorum. Aynı zamanda İngilizce aşinalığım da artıyor ama dediğim gibi benim İngilizcem konuşulanların neredeyse %100'ünü anlayabilecek seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı