İngiltere'de tıp okumayı istemek

Liber Pater

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
1.431
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Ben Çapa Fen Lisesinde okuyorum ve Tıp okumak istiyorum. Önümde 2 seçenek var. Birincisi burada tıp okuyup yurt dışında doktor olmak, ikincisi yurt dışında tıp okuyup yine yurt dışında doktor olmak. Bunu nasıl yapabilirim? Hangisi daha kolay olur? Kolayca yurt dışına çıkabilmek için hangi üniversitelerde okuyabilirim?
 
Büyüyebilirsin.
Nasil yani?

Yurt dışında ingilizcen gelişebilir, kolaylık yaratabilir.
Peki sizce bunun icin nasil bir universite tercihinde bulunabilirim? Bunu arastirabilecegim bir kaynak onerebilir misiniz?

Ben de seneye Kanada'ya lise okumaya gideceğim. Bence maddi durumunuz var ise buradan direkt gidin. Doların 8 olduğu ülkede yaşanmaz.
Bende ayni sekilde dusunuyorum. Maddi durumumuz iyi ancak ozel universiteleri karsilayabilecek kadar mi ondan emin degilim. Fiyatlandirma nasildir bunu nereden ogrenebilirim?

İngilizcenizin çok iyi olması gerekiyor ayrıca derslerinizin çok iyi olması lazım. Ve yabancı ülkelerde özel sınavlar oluyor zor iş.
Derslerim gayet iyi diyebilirim. Cok sıkı calisiyorum. Sadece yonlendirilmeye ihtiyacim var.
 
Hocam biraz konu dışı ancak ne kadar para ödeyeceksiniz, nasıl gidiyorsunuz?

Konu aç beni etiketle yazayım sana :D
Nasil yani?

Peki sizce bunun için nasil bir universite tercihinde bulunabilirim? Bunu arastirabilecegim bir kaynak onerebilir misiniz?

Bende aynen i sekilde dusunuyorum. Maddi durumumuz iyi ancak ozel universiteleri karsilayabilecek kadar mi ondan emin degilim. Fiyatlandirma nasildir bunu nereden ogrenebilirim?

Derslerim gayet iyi diyebilirim. Cok sıkı calisiyorum. Sadece yonlendirilmeye ihtiyacım var.

Bir aracı şirket ile görüşün en doğrusu o olacaktır.
 

Geri
Yukarı