İngiltere'de tıp okumayı istemek

Liber Pater

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
1.431
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Ben Çapa Fen Lisesinde okuyorum ve Tıp okumak istiyorum. Önümde 2 seçenek var. Birincisi burada tıp okuyup yurt dışında doktor olmak, ikincisi yurt dışında tıp okuyup yine yurt dışında doktor olmak. Bunu nasıl yapabilirim? Hangisi daha kolay olur? Kolayca yurt dışına çıkabilmek için hangi üniversitelerde okuyabilirim?
 
Atatürk’ ün beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözünü benimseyip ilk yıl kazanamadığım için mezuna kalıp 2. yıl da tıpı kazandım. Türkiye'de kalıp ülkeye faydalı bir doktor olmak istediğimden yurt dışı aklımın köşesinden bile geçmiyor.
Atatürk gibisi yaşasa da hizmet edebilmek için doktor olsak... benim amacım insanlığa faydalı olmak. Senelerce eğitim görüp dayak yemek değil.
 
Dolar 26 lira. 😃
Yaşanıyormuş demek ki zor da olsa.
Tatile geldim Antalyada'yim suan. Sirket acma meselesi ile ugrasiyoruz. Valla Barmanlik yapiyorum hafatada ayda 80 saat Kanada'da, aldigim para brut 2000 vergiden sonra 1400 civari. Gunumuz kuru ile 28000 tl. Yanlis anlasilmak da istemiyorum sadece Turkiye'de malum tayfanin gozunu acmak istiyorum. Geldim Antalya Kemer'de qualista'da takiliyorum. Cikiyorum ahtapot yiyorum, bunlari burada yasarken yapamiyordum. Ezik bir meslege sahibim orada buna ragmen turkiyede bu para ev de oldugundan cok rahat yetiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı