İngiltere'de yaşanır mı?

YondaimeHokage23

Hectopat
Sizce İngiltere'de yaşanır mı? Duyduğum kadarıyla kiralar asgari ücret kadarmış. Fakat ben yazılımcı olmak istiyorum.

İngiltere'yi bilmiyorum ama İstanbul'da en getto mahallelerde dahi kiralar asgari ücret kadar.

Yazılımcı olursan rahat yaşarsın aylık maaşınla araba çekebiliyorsun.

Sizce İngiltere'de yaşanır mı? Duyduğum kadarıyla kiralar asgari ücret kadarmış. Fakat ben yazılımcı olmak istiyorum.

Avrupa da Moldova ve Ukrayna dışında her ülke de yaşanır. Her şey pahalı diyen gurbetçilere inanmayın. Pahalı olmasına rağmen, her şey alınabilir. Sıkıntı çekmezsin.

İngiltere özellikle Londra'da bölgeler var ve genelde kimse merkezi yerlerde oturmuyor. Çünkü oranın tren sistemi her yere ulaşım imkanı sağladığı ve bizimki gibi tıka basa olmadığı için genelde insanlar dışarda oturmayı tercih ediyor. Haliyle kiralar da ona göre düşük oluyor. Fakat gene de alacağın maaşa göre olur hayat kaliten. Yani kötü bir maaşsa istediğin yerde yaşa yine zorlanırsın.

Ha bu saatten sonra neresi olsa yaşarım ben mesela çünkü daha göreceğim ne kaldı ki, yurtdışında daha başıma ne gelebilir. İstanbul'da ölmedim orada mı öleceğim

Peki mesela diyelim asgari ücretle çalışıyorum, Londra'da geçinebilir miyim? Çünkü kira dışında fiyatlar gayet ucuzdu diye hatırlıyorum.(Türkiye'ye göre)

Asgari ücretle çalışmak için gidecekseniz boşa uğraşmayın bence almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…