İngiltere'ye gidilir mi?

Cihan Deniz

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
243
Merhaba. Dün aile olarak İngiltere için yaptığımız vize başvurusu onaylandı. Zaten kesin gidicez evin en küçügü benim zaten 4 kişiyiz bir de abkm var aklıma 1 şey takıldı. Sizce İngiltere'de bize ırkçılık yaparlar mı orada rahat yaşayabilir miyiz(para konusinda değil dışlanma konusunda)sizce yaparlar mı İngilizler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün aile olarak İngiltere için yaptığımız vize başvurusu onaylandı. Zaten kesin gidicez evin en küçügü benim zaten 4 kişiyiz bir de abkm var aklıma 1 şey takıldı. Sizce İngiltere'de bize ırkçılık yaparlar mı orada rahat yaşayabilir miyiz(para konusinda değil dışlanma konusunda)sizce yaparlar mı İngiliz'ler?

Nabza göre şerbet, kimseye karışmazsanız, bir de biriyle tartıştığınız zaman bana ırkçılık yapıyorsunuz falan demezseniz her şeyi memleketinize bağlamazsanız sıkıntı çıkmaz.
 
Burada geleceğin olmadan yaşamaktansa İngiltere'de ırkçılık yapsınlar önemli değil imkanım olsa bende giderim ve asla geri dönmem. Ayrıca yapana denk gelmeniz kolay değil çünkü orada büyük cezası var. Başınıza gelirse de hiç cevap vermeyin ve tartışmaya girmeyin.
 
Geçen ay İngiltere'de Afrika kökenli bir göçmen açlıktan öldü. Bebeğinin iki gün ağlama sesi sayesinde cenazesi bulundu. Bende gurbette yaşıyorum 20 yıl oldu ama ne kadar kendi memleketimin bir çok şeyinden memnun kalmasamda bugün bazı imkanlarım olsa kesin dönüş yaparım. Dediğine göre maddi sıkıntınız yok, bence hata yaparsınız. Avrupa'da hızla ırkcılık yayılıyor bakalım ileri ki zamanlar nasıl olacak.
 

Geri
Yukarı