İngiltere'ye gidilir mi?

Cihan Deniz

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
243
Merhaba. Dün aile olarak İngiltere için yaptığımız vize başvurusu onaylandı. Zaten kesin gidicez evin en küçügü benim zaten 4 kişiyiz bir de abkm var aklıma 1 şey takıldı. Sizce İngiltere'de bize ırkçılık yaparlar mı orada rahat yaşayabilir miyiz(para konusinda değil dışlanma konusunda)sizce yaparlar mı İngilizler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Yararsız Üye hocamız yardımcı olur size kendisi İngiltere'deydi sanırsam.
İngiltere'de değilim ama çalıştığım yabancı firmalardan biri İngiltere'de ve benim de yerleşme ihtimalim var eğer burada istediğim hayatı yaşatmazlarsa gelecekte.

Açıkçası İngilizlerle çalışmaktan memnunum, şirkettekilerle de yakın ilişkim var. Çok sayıdaki Amerikalı ve Fransız arkadaşlarımın aksine ne yazık ki İngiliz sadece tek arkadaşım var, genelleme yapıp kafamdan bir oran çıkaramam. Yalnız şunu diyebilirim, doğru düzgün bir eğitim ya da meslek sahibiyseniz, oraya onlardan geçinmek için değil de bir şeyler katmak için gidiyorsunuz genel anlamda bir ırkçılık pek yaşanmaz. Çok arada denk gelebilir, onlar da her ülkede varlar. İngiltere oldukça kozmopolit bir ülke olduğu için özellikle güney bölgelerinde yabancılara alışkınlar.
 

Geri
Yukarı