İngiltere'ye gidiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bu benim Technopat'taki ilk formum. Bir fırsatım var; İngiltere'ye gitmek. Amcam İngiltere'de yaşıyor. Bir yol ile ben de İngiltere'ye gideceğim. Amcam Londra'da yaşıyor, o yüzden büyük bir ihtimal ben de ilk başta Londra'da yaşarım. İngilizce seviyem şu an yüzde elli gibi, çok iyi değil ama kötü kesinlikle değil.

Sizce gideyim mi? Türkiye'de kalırsam okumak istediğim bölüm yok. Sadece polislik ve askeri vardı o da sağlıktan dolayı olmuyor.

Bence gitmelisiniz kalacağınız yer var zaten anladığım kadarıyla 7 ayda falan ingilizceyi zorlanmadan konuşmaya başlarsınız tahminimce kanunları bilmiyorum ama part time bir işe girip veya orada okul bursu alıp oturma izni de çıkartabilirsiniz.
 
Oraya gidip ne yapmayı düşünüyorsun iş olarak?

İş olarak kesim bir şey yok tabii ki de ama amcam beni orada fabrika veya taksicilik yaptığı yerde eleman olarak çalışcam çay kahve yeri silme gelir götür işleri ilk başta.
Git. Gittikten sonra beni de al maaşımın %20'sini size veririm.

Ne demek hocam gelin birlikde gidelim ama bir 30 bin TL lazım.
Ne olur beni de al yanına. Soran olursa başımın belası dersin...

Bunu dedin yüreğimi parçaladın be hocam bir 30 bin daha gerek.
 
Git kaç kurtar kendini, bu ülke 2 yıla iç savaş görecek zaten demedi deme. Afganistan'dan gelen elemanların içinde kadın, çocuk, yaşlı yok. Hepsi sırık gibi delikanlılar. TSK'da da yüz binlerce silah kayıp zaten...
 

Geri
Yukarı