İngiltere'ye gidiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bu benim Technopat'taki ilk formum. Bir fırsatım var; İngiltere'ye gitmek. Amcam İngiltere'de yaşıyor. Bir yol ile ben de İngiltere'ye gideceğim. Amcam Londra'da yaşıyor, o yüzden büyük bir ihtimal ben de ilk başta Londra'da yaşarım. İngilizce seviyem şu an yüzde elli gibi, çok iyi değil ama kötü kesinlikle değil.

Sizce gideyim mi? Türkiye'de kalırsam okumak istediğim bölüm yok. Sadece polislik ve askeri vardı o da sağlıktan dolayı olmuyor.
Hocam süs köpeğine ihtiyacınız var mıydı?
 
Oraya gitmen senin için iyi olacaktır.

Öncelikle, gidene kadar İngilizce işini olabildiğince hallet derim.

Hocam yüzde elli var zaten ama burada pahalı bir İngilizce kursu var oraya gideceğim.
Yolunuz açık olsun hocam bu şans bir daha gelmez. Orada çay içmek isterseniz çay bardağı olarak gelebilirim yanınıza.

Sana çay bardağı değil hocam çay fabrikasını hak ediyorsun.
Eğer okula falan gitmeyecekse sorun yok tabii. Ama eğitimini orada devam ettirecekse büyük problem.

Hayır okula gitmiycem çalışacağım.
 
Birisi daha kurtardı kendini🙂

Darası sizin başınıza hocam.

Bir fikrin yoksa yazma.
Git kaç kurtar kendini, bu ülke 2 yıla iç savaş görecek zaten demedi deme. Afganistan'dan gelen elemanların içinde kadın, çocuk, yaşlı yok. Hepsi sırık gibi delikanlılar. Tsk'da da yüz binlerce silah kayıp zaten...

Hocam diyorum ki kendi ülkem burada kalim bir şeyler yapim ticaret olsun okul olsun ama sonra başdaki adamı görünce kalsam sadece kendime zararım olur diyorum.
Gidin hocam, gidin hayatı yaşayın. Konuşa konuşa öğrenirsiniz zaten.

Yüzde seksen ihtimale gideceğim zaten ama burada sami diye arkadaşım var annesi İngiliz babası Türk çocuk hep Türkiye'de yaşadı yani sorduğum zaman orada giyimin benzinin araçların fiyatların çok ucuz ama yiyecek ve kiraların çok fazla olduğunu söyledi o yüzden biraz da hevesim kaçtı diyebilirim.
 
Hocam diyorum ki kendi ülkem burada kalim bir şeyler yapim ticaret olsun okul olsun ama sonra başdaki adamı görünce kalsam sadece kendime zararım olur diyorum.
Bir kere geliyoruz bu hayata hocam, git tadını çıkar İngiltere'de. Yazın gelirsin poundları harcarsın, ekonomiye katkın olur🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı