İnial kart TC kimlik no

UmutIşığı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün öğlen gibi Migros mağazasına gittik annemle birlikte, ilk önce paypal vardı onu almak istiyordum onda yaş sınırı varmış benim yaşım tam olarak tutmadı 1 yaş var tek tutması için, yani şartlar tutmadı bundan dolayı İnial karta, yöneldim ve bu kartta yaş sınırı yokmuş, ordaki kasiyer açıklama yaptı kart hakkında falan filan işte, sonra Annem sordu TC kimlik no'yu istiyormusunuz diye, ordakide evet dedi Annemde o zaman olmaz dedi, sizce bir sorun varmı bunda ? Annem, güvenmiyor da böyle şeylere, biliyorsunuz artık dolandırıcılık falan çok bundan dolayı, birde inial kart hangi bankanın ? Birde güvenilir mi ? Yani TC kimlik no versek sorun yaratır mı ?

Ne sorunu yaratacak kardeşim ya.
İninal kart ing bankaya ait, zaten bankalarda tc kimlik numaralarımız mevcut.
Annenin bu kadar küçük bir işe karışması zaten hata, git kendin al aktifleştir kullan.

Sen anneni ne katıyorsun işin içine tabii ki de kadıncağızın içine kurt düşer bu devirde ama merak etme aynı karttan bende de var sadece aktifleştirirken TC'ni istiyor başka bir işlevi falan yok.

Ben kartı alırken sadece telefon numarası istemişlerdi. Yaşım ise 16 yalnız ben D&R' den almıştım. Aktifleştirirken T.C istiyordu herhalde. Şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, ptt ' den paramı attırıp kullanabiliyorum.

İninal kartı PTT'den alırken adımı bile sormamışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…