ininal deneme hakkı yenilenir mi?

Hocam Lite ile Black arasında fark var mı bende almayı düşünüyorumda.

Şu an 3 çeşit kullanılabilir versiyon var.

1-kimlik onaysız Lite kart 750 TL sınırı var cashback çalışmıyor vs. ininalden farkı yok.
2-kimlik onaylı Lite kart aynı şekilde 750TL sınır var vs bu da gereksiz.
3-Black kart cashback özelliği var 10.000 TL para yatırma sınırı var ATM'den adına özel olarak basılıyor vs hem de ücretsiz adresine kargoluyorlar ben Black kart almanı öneririm aşağı siteyi bırakıyorum bakabilirsiniz farklarına.

Hocam Lite ile Black arasında fark var mı bende almayı düşünüyorumda.

Kesinlikle var Lite kart da 750 TL yatırabiliyorken Black kart da 10.000 TL yatırabiliyorsun (ATM için geçerli bankadan yatırırsanız 500.000 TL)

Şu an 3 çeşit kullanılabilir versiyon var.

1-kimlik onaysız Lite kart 750 TL sınırı var cashback çalışmıyor vs. ininalden farkı yok.
2-kimlik onaylı Lite kart aynı şekilde 750TL sınır var vs bu da gereksiz.
3-Black kart cashback özelliği var 10.000 TL para yatırma sınırı var ATM'den adına özel olarak basılıyor vs hem de ücretsiz adresine kargoluyorlar ben Black kart almanı öneririm aşağı siteyi bırakıyorum bakabilirsiniz farklarına.

Kesinlikle var Lite kart da 750 TL yatırabiliyorken Black kart da 10.000 TL yatırabiliyorsun (ATM için geçerli bankadan yatırırsanız 500.000 TL)
Sağ olun açık açık yazmışsınız teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı