çinko karbonat Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 İninal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim?
ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 çinko karbonat dedi: ininal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsin. İptal etmeyip kırsan da yemezsin.
çinko karbonat dedi: ininal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsin. İptal etmeyip kırsan da yemezsin.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #3 Kırdığını nereden bilecekler ki?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #4 çinko karbonat dedi: İninal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ne alaka, tabiiki hayır.
çinko karbonat dedi: İninal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Ne alaka, tabiiki hayır.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 9 Haziran 2023 #5 çinko karbonat dedi: İninal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsin. Yani insan hata yapıp kırabilir bunda bir şey olmaz.
çinko karbonat dedi: İninal Kart'ımı iptal ettirdim bunu kırsam para cezası yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yemezsin. Yani insan hata yapıp kırabilir bunda bir şey olmaz.
Anarchistx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 610 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #6 Yapmayın gözüm böyle şeyler. Neden ceza yiyesin ki? Çok canın çektiyse kır bir tane diyeceğim de çekirdek değil ki bu çitleyip çitleyip kabuğunu atasın.
Yapmayın gözüm böyle şeyler. Neden ceza yiyesin ki? Çok canın çektiyse kır bir tane diyeceğim de çekirdek değil ki bu çitleyip çitleyip kabuğunu atasın.