İninal GMG GTA 5 Siparişi İptal Oldu

Yer
tekirdağ/çorlu
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün ininal kartıma 110 tl yatırdım GTA 5 almak için fakat oyunu alırken bir hata oluştu ve sipariş iptal edildi. İninal bakiyeme baktığımda site 110 tl'nin hepsini çekmişti, bu ne saçmalık allah aşkına? Ne yapıcağımı bilmiyorum. İninal destek ekibine e-posta attım cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size Güvenende hata Sayın: Recep Baltaş siteye 100 de 100 güvenilir demişsiniz ama daha ilk oyundan 110 liram gitti. Destek ekibine yazdım cevap yok. Ne para iadesi var ne bir şey. 110 liram afedersiniz ama yoluna gitti. Ben ne yapaım şimdi? Ne key var ne para. Kaldım ortada.

Şimdi belki beni banlıycaksınız ama ben bu parayı 2 ayda biriktirdim, ben öğrenciyim. Size 110 lira para hiçbi şey ama benim için büyük bi para 110 lira. İlk kez bir oyun aldım onu da alamadım Yazıklar olsun Technopat!

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden şu sitelere babalarının sitesi gibi güveniyorlar. Sonra da olan bu. Nerde %100 güvence? Neymiş, dijital oyun devrindeymişiz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı